"VALJANOST PONUDECitiraj:
@n@ prvotno napisa
...Cijene vrijede za kupovinu u Baby Center internet trgovini ..."
Printable View
"VALJANOST PONUDECitiraj:
@n@ prvotno napisa
...Cijene vrijede za kupovinu u Baby Center internet trgovini ..."
Išla bi u Brežice po AS Roemer.. izgleda da ih nema u TL? ..jel bio netko nedavno? Jel mi bolje poslat muža ili da idemo svi skupa, pa staru AS stavit u gepek :mrgreen:
A kaj ćeš ako ti kaže da ga otvoriš, mislim gepek? Isto, moraš ovjeriti račun, a povremeno slovenci javljaju Hrvatima. Ja sam se jednom zezala sa carinom i vjeruj mi, prisjelo mi je.Citiraj:
Smokvica. prvotno napisa
Znači bolje poslat samo njega.. to sam i mislila.. da idem ja bi sigurno više para potrošila :mrgreen:
mi smo u zadnjih mjesec dana išli kupiti dva Romera u Brežice. Ima ih. Mi smo kupovali Kidfix (18-36), ali sam vidjela da ima i onih 9-18. Ne znam koja tebi točno sjedalica treba.Citiraj:
Smokvica. prvotno napisa
Na carini smo oba puta uredno pokazali račun i teta i striček su bili super i nisu nam naplatili carinu.
No mi idemo na granični prijelaz Harmica, jer nam je tamo vikendica, pa nam je blizu.
Dvoumim se između evolve i king ili duo plus.. Ova evolva je 100€ jeftinija :shock:
to je 9-18?
http://www.britax-roemer.com/car-seats/
evolva je ova da 36kg i jeftinija je
ima evolva. barem je bila u subotu.
Hvala :*
Svakako ću nazvat prije i provjerit.. ;)
meni je taj dućan ZAKON !!! tmo smo kupili PP 3 u 1 kolica, madrac za krevetac, bazu za AS, i još puno sitnica, tete su mrak, sve za 5, nikad nas nitko nije carinio.
Koliko znam ne može se plaćat carina na robu podrijetlom iz EU samo PDV.
Nego jesam li ja umislila ili su igračke iz linije Tiny Love skuplje nego kod nas u Baby Media Shopu?
To je jedino što mi se učinilo da je skuplje, sve ostalo se full isplati i jeftinije je u startu, a s povratom pogotovo. :D
mi imamo evolvu 123 plus i odlična je! lako se veže, super sjeda i ni makac - imamo renault megane. evolva nema kopče za isofix i možda je zato jeftinija.Citiraj:
Smokvica. prvotno napisa
mi kupili tamo as 9-18, i quinny zapp. Svaki put smo se uredno javili našem cariniku i pokazali što smo kupili, i oni su nas svaki put uredno pustili, samo je ppitao koliki je bio račun i pustio nas da idemo, ušteda oko 700 kn.
Da li ste mozda vidjeli da u Brezicama imaju Inglesina kolica i gdje?
Hvala !
Evo linka na njihovu stranicu i kompletnu ponudu kolica.......Citiraj:
LoveLight prvotno napisa
http://b2c.baby-center.si/webclassif...arentClassID=7
Hvala ti Iva Luca, vec sam pogledala, nemaju Inglesinu.