Hvala puno!!!
Printable View
Hvala puno!!!
Javim sutra kako je prošlo, rekli su mi danas da je dovoljno naglasiti da trebamo autosjedalicu i zvati 20tak min.prije puta ;-)
Iz iskustva sa Cameom, a s obzirom da trebaš i AS, zovi ti i 40min prije.
Da javim dojmove...
Prvo sam bila oduševljena kad su mi dan prije rekli da 20min prije vožnje nazovem i naručim taxi sa AS.
Zvala sam pola sata prije pa su mi rekli da sam nazvala prerano.
Nakon 20 min sam nazvala (10min prije vožnje planirane) i rekao mi operater: pa gospođo nema mogućnosti AS!!!
MOLIM?!?! Rekla sam mu: "nemojte me zezati, jučer i danas sam zvala i rekli mi da nazovem ranije i da ću imati taxi sa AS)
pa da nema niti jedan slobodan blabla...rekla sam ako treba da mogu pričekati pola sata neka mi jave.
Zvali me za 10tak min. i rekli da taxi stiže i 2min, prije stigao i sms da stiže.
(Polazno stajalište je bio gl. kolodvor, odredište bolnica Šalata).
Dođe taxi i kaže gospon: pa ja vam nemam autosjedalicu! I da je tako rekao centrali i da je gospođa rekla nema veze može i bez. Ljubazno sam rekla vozaču da hvala ali bez AS ne idem u auto. Mogu čekati (toliko smo još imali vremena), zove on centralu i poslali su kroz 7,8min. taxi sa AS.
ALI! AS nije postavljena,
AS je prevelika za moje dijete (ima 13mj.,
AS je bila kategorije od 3g. čini mi se-koliko se razumijem)
AS niti ja sama ne znam postaviti...
Ubite me ali ja sam ju nekako povezala i dijete unutra... Stigli na odredište, platili i čovjek nas je opet natrag vozio istom rutom, rekao je ako bude slobodan da će doći po nas.
Eto, tako smo mi prošli.
Kako nisam znala kako do bolnice bez taxi-ja nisam imala drugog izbora...
podižem temu...
od svih taksi služba u zg-u jedino eko taxi ima sjedalicu, nitko drugi. jedino oni, i to dva vozila.
treba nazvati ranije i provjeriti da li su ti taksiji zauzeti.
sjedalica je grozna, tj. u groznom stanju (raspada se), i to neka na kojoj piše da je od 0-9 kg, i od 9-18 kg.
proizvođača nisam opazila.
ali čak je i njima to tlaka; vozač mi se žalio da je s buzina morao dolaziti zbog nas...
A tko zna iz koje je još godine... Argh! Meni je trebao taxi s as nedavno i jednostavnije mi je bilo preokrenuti sve naopacke, nego tražiti taxi :(
Drage mame. Eko taxi je dobio na poklon od baby centra nekoliko novih rommerovih auto sjedalica. Nevjerojatno su udobne i imaju i jaje i od 9-36. Stalno se vozimo ,cijena nije nista veca jedino se treba sat vremena ranije naruciti taxi , do sada nam to nije bio problem :)
Tocnije ove
Super. To kao da su znali da će meni trebati. :D
Nemam vremena kopirati slike u link. Zabranjeno je stavljati slike ( pravila foruma). Stavi link na sliku .
Ahaaa uuu. Sorry :p jos sam na jednu temu stavila dvije slike uuuups !
još malo i počinje sezona godišnjih i putovanja pa ako nekom pomaže ja sam prošle godine trebala taxi od trajekta u Zadru i tražila sam AS i rekli su da ih naravno imaju na raspolaganju koliko god treba. Sasvim ok sjedalica (ne najčišća ali izgledala je prilično novo), propisno montirana isofixom. Rekao mi taxist - ma ovi turisti, neće čuti da im vozimo djecu bez sjedalica.
poprilično sam sigurna da je Lulić (99% sam sigurna). Išla sam googlati pa znam po web stranici.
Kakvo je stanje u taxi-jima na temu autosjedalica?
Davno sam tu pisala iskustvo baš i nije bilo netko presjajno...
Hvala!