u charteru...i taman je neko zatišje nakon jutarnje bure, pa malo čirim što ima na forumu... :coffee:Citiraj:
anik, valjda smo u istom poslu... i meni su subote udarne di radiš?
Printable View
u charteru...i taman je neko zatišje nakon jutarnje bure, pa malo čirim što ima na forumu... :coffee:Citiraj:
anik, valjda smo u istom poslu... i meni su subote udarne di radiš?
gemini je li ti stiglo što iz vrtića? Meni još ništa, već mi lagano idu na živce.. :x
Ništa još nisam dobila, a znaš što je još gore, frendica mi večeras kaže da je jučer dobila pozitivan odgovor.
Meni se čini ko je dobio vrtić, dobio je i pismo dosad, a mi ostali oštrimo koplja za boj, jer ne odustajem ja tako lako ako dobijem nee kao odgovor :mrgreen:
Nadam se cete dobiti mjesto :)
Mi smo bili na preliminarnom razgovoru za upis i rekli su nam nacelno da smo upisani, ali cekamo pismeno. Ja sam doduse i ocekivala pozivitan odgovor jer je K. vec bila u vrticu pa sam je ove godine ispisala jer sam bila doma na porodiljnom, a sad sam pocela raditi. S tim da ove godine idu i ona i sestra.
I jedna obavijest: sutra u Sv. Frani (Izvor) imamo pjesmice prstima i pokretom uz gitaru u 19.00.
Znam da je vruce (mi smo danas u to doba bili na plazi), ali ko moze neka dodje s djecom (ili necacima).
gemini toga se i ja bojim.. :evil: iako mi se čini da je prošle godine i negativni odgovor za oba vrtića doša puno prije...
Dijana i moja je starija u Radosti, sad će na jesen u školu, ja sve mislim da će oni dobiti automatski, ali oooooodužilo se!!
Malo OT, ali da li je itko cuo Ninu? Kako je i sto je s njom? Nisam je zvala jer ne zelim smeteti .
i mene zanima kako je nina.
oćemo piti kavu suta oko podne na forumu :lol:
Nina je još u bolnici. Sve je ok, malac je na nekoj sitnoj terapijici, i nada se do petka kući.
kako joj je prošao porod??
Samo da napomenem ako koga zanima:
23. 06. je u HNK dječji festival (mislim da sam dobro zapamtila datum)
Cureeeee, di ste????
:bye:
:coffee: ?
:bye:
memole isprazni inbox ;)
Ljudi, di se kupate s dicom kad ste u gradu?
Evo N.se danas kasno digla pa smo išle na Uskok,preko tjedna tamo a vikendom malo dalje.
Barakuda , jos malo i odosmo! :D
Mi bili na Boriku, jucer u Piniji i baš nekako nismo zadovoljni. Nema mi do plaže u Zukvama. Za dicu je pijesak i gotovo.
gdje je ta plaža?Citiraj:
klia prvotno napisa
Zukve su iza Nina, prema vrsima. Inače meni Zukve nisu nešto. previše ljudi i ne znam... :/
Boilje mi je recimo otić još 200 m dalje na Vrsi mulo
Samo da vas svih pozdravim i pozovem u Sukošan na kupanje!!!
TW i Martici :*
Mi smo kod ciglane, ispod napuštenog kafića, nije bilo puno svita neki dan.
mi se kupamo u maloj makarskoj u sukošanu i tamo mi je skroz ok, dobro mi je na ptt samo je problem parkiranje :/
smo da vas upozorim da se ne kupate u Sukošanu u marini
jer se tamo u more izlijeva koper i ostali otrovi koji se koriste za popravke brodova....
a što se ostalih plaža tiče , meni se čini da je ove godine tooolika gužva , kao da je već sredina kolovoza i nemam pojma di bi se kupali :?
plus otpadno ulje, plus fekalije iz brodova, a brodova ima (najveca marina u ovom dijelu Evrope)...Citiraj:
dalmatinka prvotno napisa
Mi idemo kasno popodne u tijednu pa se kupamo na Boriku (kamp) kad vise ne naplacuju ulaz. Ili Diklo.
Vikendima dignemo nos pa odemo na cisce plaze...
Inace, najlipsa plaza u mom zivotu je jedna plaza podno Velebita u Jovicima. Tamo je ko na planinskom jezeru. Ali nije za dicu.
I mi!!!!!!!!!!!! U kojem dijelu?Citiraj:
trenta prvotno napisa
Em ti brzopletost...
mi se kupamo u Makarskoj. Od spomenika na desno, pa do kraja asfalta. Ima jedan dio malo nasut škaljicom.
radanovac?Citiraj:
Inace, najlipsa plaza u mom zivotu je jedna plaza podno Velebita u Jovicima
prekrasna je
ne kužim di si ti?Citiraj:
tinkie winkie prvotno napisa
prema kampu malenica?
mi smo desno od spomenika di je mala pješčana plaža, mi veliki se kupamo na mulu a karlo sa strane :)
a taj radanovac, jel to prije jovića kad ideš od maslenice?
meni tamo ima isto jedna super plaža al nema hlada i teško se spustiti doli :/
Ja sam još daleko od kupanja sa svojim bebačem; al palo mi je na pamet - Ljubač? Tamo ima pijeska? Pa onda Sabunike (previše ljudi)? Pa onda nakon što se autom zaobiđe kamp Zaton, dođe se na pješčanu plažu, jeste probali tamo?
Je Dia, Radanovac, nema bolje jel da? Trenta, to je bas ta-bez hlada i tesko je do nje :)
Gioia, za djecu je dobar Ljubac, tamo je more toplo (sad sigurno i pretoplo), meni su cak bolje Sabunike jer je pjesak krupniji, manje se zavlaci u guzu. A guzve ima, ali je plaza velika i nikad ljudi nisu preblizu jedni drugih. A i s bebom se uvijek ide kasno, kad ljudi vec odlaze sa plaze.
[quote="trenta"]iza kampa, do kraja asfalta, pa još 10tak metara po bilom putu.Citiraj:
jel ide netko od vas ovih dana u ražanac?
tinkie winkie nisam se kupala tamo, baš ću poviriti kako je.
cure, jel ima koja AS concord ultimax i jel znate jel je ima kupiti u zd?
odlučila sam se za tu, nisam je vidila uživo a htjela bi je isprobaditi da je ne bi naručila pa da mi ne valja :/
Neeee... al ako ti je usput, svrati do Zadra :)Citiraj:
sorciere prvotno napisa
da sam ja tamo - ja ne bi pitala jel neko dolazi, nego bi pitala u kolko sati je kava u zadru... :lol: :lol:Citiraj:
kikica je otišla u petak na vikend. pa je rekla da se neće vratit u nedjelju, nego u ponedjeljak. pa je u ponedjeljak rekla da će još malo ostat... a nešto joj fali, pa rekoh - ako je netko u prolazu... :mrgreen:
štetaCitiraj:
sorciere prvotno napisa