Bravo cure, bravo ZO :* :* :* :*
E sad je meni lakše!!! Ko će sad mislit o trudnoći to je daleko još... :heart:
Printable View
Bravo cure, bravo ZO :* :* :* :*
E sad je meni lakše!!! Ko će sad mislit o trudnoći to je daleko još... :heart:
Pepita ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jajne stanice i da ne dođe do HS
Petrili kad sam ja bila na VV dobivali smo mislim pola choragona 5. dan, a ja sam čekala do 12- og za izvaditi betu. I ne smiješ raditi test jer ti može biti lažno pozitivan. ~~~~~~~~~ da bude ko kod mene!
Silky~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje JS i endometrij
Svim ostalima :*
Cure ako sam ja dobro shvatila vi se dogovarate za kavu i kupanje ili?
Ja onda neću moći,ja se ne smijem kupati. :cry: :cry: :cry:
muči nadda ja se nebi kupala dvije godine da imam dvije mrvice, ne žali, rodi svoje bebice pa kad ih budeš vodila na more bit će ti ga i dosta. :lol:
Ma nije to,nego ne mogu na kavu,baš ste neke. :( :( :(
E ja vas pozdravljam do sutra, ah još sutra dizanje i odlaženje na posao, a tako mi se neda... :/ Sada idem spavati jer me ova M baš danas izmorila.
Svim curama, posebno trudnicama veliki :* do sutra!!!
Garfy ti si predložila kupanje,pa zar nisi rekla da ti je dr.rekao da se ne smiješ kupat ili je što promijenjeno?
Petrili ,zaboravih na tren,nadam se da si bolje
nadda- pravo ti pepita zbori, ti ćeš uživati u hladu :*
Meni je rekao da se mogu kupati, da sam zatvorena i da nema prepreke ali nisaam se mislila kupat, mislila sam da se nađemo na kavici ali negdi uz more, na plaži, pa ne moramo se sve kupat. Mi ćemo ih gledat.Citiraj:
nadda prvotno napisa
Petrili možeš ti vadit betu negdje 11-12 dan od ET-a ali ako ti beta bude - 5 (a neće, jer će biti veća) onda je to od choragona. Ali bit će ona velika pa nema problema.
Ma u kojem hladu,ne izlazim ja po suncu iz kuće :lol: i da još gledam ljude kako se kupaju,a ja se kuvam,radije ću ja pod klimom.Kad bude kavica predvečer pa lipo uz more dolazim,ali po vrućini :nono:
A vi mi lipo kad budete išle guštajte :D :D :D
Ja isto ne izlazim po suncu, danas sam išla van u 19 pa mi je bilo malo loše.Tako poslje 20 je moje vrijeme za šetnju.
Cure laku noć, meni vrijeme za utrogestančiće.
Pusa!
Pa nisa baš mislila da se nađemo u podne nego predvečer.
Ajde pravit cu se da sam iz splita :mrgreen: i pravit cu se da me nije pogodilo sunce u glavu danas :mrgreen: A jel smijemo mi čakulati tu :mrgreen: Majolina :* kako si ? kontam da imash :saint: ? al ne zato sto si andjeo vec od sunca :mrgreen: Moram pohvaliti majolinu ona je danas biciklom u 2 h po mostu isla da bi dosla na kavu :*
Onda ćemo se dogovorit.
Gejsha dobrodošla i ostani sa nama!
Ma Garfy, ljubavi moja spasila si stvar. Bravo za tvoju brzinu :D :D :D
Pepita za JS, jeeeeeeeee :D :D :D
Naddo, sve je ok :love:
Gejsha, ma volimo mi tebe puuuno, ostani :love:
Garfy, za kavicu ja sam uvik ZA, samo dogovorite misto i vrime i no frks.
ma nepitam ja jel ja smijem ostat tu ..nedam se ja otjerat :mrgreen: vec pitam jel smijemo otvoriti ovakvu temu na forumu :mrgreen:
curice :*
Gejsha :mrgreen:
Pa, sve su nam moderatorice na porodiljskom, što ne bismo mogle :lol:
Tako je Majolinče.
gejsha :D :D :D :D ovo se samo zove splitska čakula, ali dobro nam došla ti i ostani tu s nama i potakni temice i što god hoćeš :love:
gejsha~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Eto, sad nam je Odbrojavanje zapostavljeno :mrgreen: Ma, vi s mora samo probleme radite :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Šta je ovo ljudi ,nema žive duše na forumu?
Di su svi utekli,biće se prže po plažama ili hlade pod klimom,ja sam ovo drugo i dooooooosadno mi je.
Pobjegli svi na more :mrgreen:
e ajd da ja pitam vjerovatno da se potrudim moglo bi proci bez pitanja al ovako mi lakshe .. :)
Koliko se moze najvishe vratiti oplodjenih jajnih stanica :oops:
Mislim da vraćaju najviše tri,a možda je na neka mjesta i više,ali koliko ja znam :/
Moračeš se zadovoljiti najviše sa trojkama :lol:
uhh a bash sanjam šestero (MM,MP(Moj pas),MMŠ(moj miš),JA i :saint: :saint: ) :mrgreen:
Pa vidiš da ti je dosta i dva da ti vrate,ove već imaš :lol:
Meni se ni gripa ne vraca kad ode od mene jednom :mrgreen:
gejsha mislim da to ovisi i o godinama žene i kvaliteti js.
Ajme, cure, pa gdje ste :shock:
Cijelo jutro virkam, nema nikoga :?
Nego, svima sam skuvala :coffee: i isjekla kolačić :mljac: Izvol'te, poslužite se :D :D :D
Evo mene,šaljem ti :*
Baš me zanima, kako dr. znaju kad je transfer? Mislim provjeravaju li oni stanje hormona ili po debljini endometrija ili...? :?
Transfer ti može biti 3. ili 5. dan. Ako imaš manje od 5 JS, onda ne riskiraju da embriončići propadnu pa je transfer 3. dan , a ako ih je više oplođeno onda čekaju 5.dan u nadi da neće svi propasti i da će se razviti u blastociste
Sad, meni su tako rekli, pa ako lažu lažem i ja :*
Znači tri ili pet dana od punkcije samo vrate embriončiće i to je to. :/
Je, Pepita, upravo tako :*
OK :*
Šta se dešava, pripremate se za kavu, sunce i plažu :mrgreen: