Citiraj:
Jedan_tata prvotno napisa
Nemam ništa protiv vegana. imam protiv samo kad od toga krenu praviti ideologiju.
da - ali takvih ljudi ima svugdje, ja znam (jedan jedini primjerak koji ja znam) jednu curu vegetarijanka i ona je divna - nikoga s tim ne davi, ja volim s njom o tome pričati i cura je realna.
No kad sam ja jedno vrijeme pokušavala preći na vege (nekih mjesec dana pa odustala) - pojedinci su solili pamet - i to oni koji koji jedu samo i isključivo meso (tako i dijete hrane) - ne moram ni reći da su stalno bolesni (ok - nije dokazano da je zbog mesa - ali..... znamo što znači prejedanje samo mesom), uvijek ima onih koji su pametniji od svih i koji se osjećaju pozvani soliti pamet i dijeliti pametne savjete.
Meni je najveći poticaj ovo - davno (prije 7 g) upoznala sam čovjeka - 49 god, visok, zgodan, koža sjajna, vitak, koža napeta, blista, iz očiju sjaj, pršti od snage i vitalnosti - slučajno sam indirektno doznala da jede samo sirovo voće/povrće i da spava dnevo 3-4 h - meni on ne mora pričati o dobrobiti svoje prehrane, on je sam reklama koja hoda!
E to je prava stvar.
Hoću ja tak!
taj čovjek je pravi poticaj!