ja sam ipak za gaussa, of kors na dovoljno velikim uzorcima
Printable View
ja sam ipak za gaussa, of kors na dovoljno velikim uzorcima
cestitam :)
Pohvalno! :)
bravo kikice.
svaka čast.
sorciere odaj nam tajnu vašeg uspijeha!
Super mi je kad čujem da dijete ima toliko volje za učenjem,a vjerujem da tvoja kći ima jer su joj ocijene fenomenalne :D
pa to je uglavnom njen uspjeh ;) ... ja se samo švercam, i javno veselim :lol:Citiraj:
Lenni prvotno napisa
puno uči, organizirana je... mislim da taekwondo ima veliki utjecaj na taj dio njenog života...
moje je da ju podržim, da ju usmjeravam onoliko koliko je spremna prihvatiti. razgovaramo o važnosti učenja (ne ocjena :mrgreen: )... nastojim ju upoznati s onim što ja učim, zainteresirati ju za to - tako da ima i neka dodatna znanja koja ne dobiva u školi... učim ju preuzimanju odgovornosti za ono što radi. ukoliko ne želi učiti - ja ju ne mogu natjerati. mogu joj samo objasniti posljedice...
ostalo? ne znam... ona kaže da ima svoj cilj u životu...
Ma super!
To je sigurno vaš zajednički uspijeh!
Bravo za obje :love:
Bravo, kikice :D
Bravo, bravo! :D
A naš je digao prosjek s 3,65 na 3,75, i donekle ujednačio ocjene (manje petica, ali bez dvojki). Kolebamo između veselja zbog poboljšanja i nezadovoljstva jer je moglo bolje.
U svjedodžbi napomena "Učenika treba više poticati na rad". :roll: Nisam sigurna, mislim da je to isto pisalo i u lanjskoj svjedodžbi.
Bravo mala sorci! :D
:naklon: