:D :D sretno :heart:
Printable View
:D :D sretno :heart:
Sretno! :heart:
svima veliki pozdrav,
molim vas pomoc beta 14. dan od inseminacije 5??
:?
Na žalost, po mome je to blaga biokemijska. Nazovi dr-a i pitaj što će ti reći, da sam ja dr rekla bi prestati s utrogestanima i čekati mengu (tako bi rekli na VV-u i u MB-u).
I da, samo da se ne čudiš i da ne misliš što je, menga dolazi tek 3-4 dana, ekstremno 7 dana nakon prestanka s utrogestanima. Utrogestani su ti progesteron, a mengu inicira pad progesterona, tako da nastavljanjem s utrogestanima progesteron ti je umjetno visok, a menga ne može krenit. Neke žene procure i "preko" utrogestana, ali ogromna većina tek 3-4 dana nakon prestanka stavljanja. Samo hrabro u daljnju borbu, treba bit cool i uporan, koliko se može.
hvala na brzim odgovorima
to sam i pretpostavljala ali trebala mi je potvrda 20.06. bila je inseminacija, znaci nista glavu gore i u nove borbe.
bar mogu ljeto odmorit i pripremati za 1 IVF u 9 mj.
inace ina33, imamo slicne cikluse ovulacija 19-21 dan koliko te za sad pratim i mogu reci da sam vecinu pojmova i termina naucila od tebe
jos jednom velika hvala
zisu, i ja mislim da beta 5 na 14. dan od ins. znaci negativan rezultat. Nazalost. :cry:
Cvita tek sam sad vidila da si bila za dlaku trudnica :*
Ništa draga kako bi se reklo idemo dalje,važno je da možeš odmah u novi pokušaj i ne opterećuj se s mišlju da si nešto krivo radila tipa usisivači i slično.Puno pusa!
Je, je, npjaksic, zamalo sam uspila i to mi je dalo poleta da nastavim bez predaha, odmah naredni ciklus. Sreca da se s nasim dr P. sve mozes dogovoriti.