drage moje, mene brinu moje 3 kg viška koje ne mogu skinut jer se ne mogu prisilit i nezadovoljna sam zbog toga :( mogu mislit kako je vama :( suosjećam :(
Printable View
drage moje, mene brinu moje 3 kg viška koje ne mogu skinut jer se ne mogu prisilit i nezadovoljna sam zbog toga :( mogu mislit kako je vama :( suosjećam :(
Imam 56 kg odnosno viška 2-3 kg. To i ne bi bilo tako strašno kad bih mogla stati u svoje hlače :(. Osim toga trbuh mi omlitavio, guza se spustila i ona omlitavila. Strašno i prestrašno!
Najgore mi je kad stanem u raskorak i pogledam se u zrcalo. Između nogu vidim svoju obješenu guzicu! :lol:
Slazem se, ja sam se udebljala 22 kg, sada su mi ostale jos samo 3 viska, bez ikakve dijete ili gladovanja, samo sto zdravija prehrana, ne prejedanje navecer, sto vise kretanja i kile same odu dolje i sto je najvaznije ne vracaju se :DCitiraj:
kobila_suzy prvotno napisa
mene kile toliko ni ne muce nego kad li ce ovaj trbuh splasnut?? :evil:
evo danas opet u ducanu prodavacica veselim tonom spremna za razgovor tipa..i sto ocekujete....kada je termin..?..a ja s jos vecim osmjehom...bebica ima vec 3 mjeseca... :shock: ..ispod pulta se skoro sakrila...
a neki dan me pustili preko reda na blagajni u ducanu.... :mrgreen: -a prije dva tjedna mi cak pomagali u ducanu pakirat stvari,jos me jedna gospodja pitala dali sam s autom jel je to dosta tesko... :lol: ...pitam se pitam jedino gdje su svi ti dragi ljudi bili dok sam zbilja bila trudna... :P
mene ubija zelja za slatkim..prije sam bila fan slatkog..ali sada je ovo cak i meni previse...evo npr danas..kao nisam puno jela a pojela sam za dorucak dva reda cokolade..pa kornfleks i to u kakau..pa sladoled...pa malo ribice(kao konkretan obrok) i uz to naravno ogromna salica kakaa..i nakon toga jos popila kapucino sa mm-om.ajme,kad ovako analiziram..... :/ :(
Meni se neki dan desilo. A tt sam se hvalila kako sam skinula skoro sve. Ostala mi ta torba naprijed a ne mogu vjerovati da me neka žena isto pitala.Citiraj:
braziljanka prvotno napisa
S Mijom sam dobila 20 kg i nakon proda ostalo mi je 20 :lol: pa mi nije čudno... Kaže meni neki tip: Gle mala beba i još jedna na putu.
Rekoh mu: Ne, to je ostatak od male bebe!
Negdje je propao u zemlju.
[quote="LeaB
S Mijom sam dobila 20 kg i nakon proda ostalo mi je 20 :lol: pa mi nije čudno... Kaže meni neki tip: Gle mala beba i još jedna na putu.
Rekoh mu: Ne, to je ostatak od male bebe!
Negdje je propao u zemlju.[/quote]
...to je nama i jedna poznanica rekla koju nismo vidjeli cca 3 god pa nije ni znala da sam bila trudna...prva reakcija je bila:ajme sto ste se pozurili..jedno u AS,a drugo na putu...-a moj misek jos ni mjesec dana... :lol:
Ja prije trudnoce imala 57 kg( uh bas sam bila mrsava, a uz to i visoka), a u trudnoci dobila 23 (znaci dosla sam na 80!!!!!!!!!). Iz rodilista izsla sa 75 kg, a danas nakon 4 mjeseca imam 68. Tako da se nadam da to polako ide dplje... Inace pomalo vozim kucnu biciklu i pocela sam trcati. Stomak mi je hvala bogu spao, bar najveci dio, sad se jos malo vidi ali podnosljivo.
A da prije mjesec dana sam izbacila slatkise i odmah smrsala tj. dosla na sadasnjih 68 kg
Ja sam prije trudnoće imala 47kg a udebljala sam se 24kg. Sada 11mj nakon poroda imam 54kg i to mi je ok al imam stomak ko da sam trudna 4mj. Nikad nisam vježbala niti bila na dijeti, al da počmem malo vježbat škemba bi sigurno pala. :D E i ako nekom treba celulita imam ga za izvozit. :lol: :lol: