čestitam!
Printable View
čestitam!
Helena....braaavoooo....čestitam....joj što volim ovakve vijesti...odmah sam puna pozitive da će se i meni ovako nešto dogoditi.... :*
helena čestitam ti još jednom :D :D :D
Cestitam od :heart:
Čestitam :D od sveg :heart:
To su najljepše vijesti koje možemo ovdje proćitati i koje nam daju snagu da ne odustajemo i da se nadamo. Hvala ti draga što si to podijelila sa nama i čestitam Vam od :heart:
Čestitam od sveg :heart: !
Iskrene čestitke i od mene :D Uživaj u svojoj bebici i bušici!!!
Ina33 i ja sam uvjerena da ćeš na ovaj način uspjeti. Znam mnogo priča i 8 g. raznih pokušaja. Od sveg srca ti želim da kreneš ovim putem što prije (KAO I SVIM FORUMAŠICAMA)!
Iskrene čestitke i od mene :D Uživaj u svojoj bebici i bušici!!!
Ina33 i ja sam uvjerena da ćeš na ovaj način uspjeti. Znam mnogo priča i 8 g. raznih pokušaja. Od sveg srca ti želim da kreneš ovim putem što prije (KAO I SVIM FORUMAŠICAMA)!
:heart: :heart: :heart:
ČESTITAM OD :heart:
Čestitke od srca! :heart:
cestitke od :heart:
čestitam :D
Čestitam :D
Čestitam i ja i zahvaljujem na pozivu za preseljenje. Nadam se da ćemo sve uskoro steći nužne preduvjete za selidbu. A ti uživaj i javi se ponekad.
Možeš li vjerovati ili bi radije da te netko štipne kako bi znala da ne sanjaš.
Bravo Helena 111
Zaista najljepši BINGO, više bih voljela jedan bingo po tvom receptu nego tisuće onih s naše Tv :mrgreen:
Čestitam! :D
Cestitam :love:
Čestitam od srca !! :heart:
predivna prica... cestitam i uzivaj u trudnoci :D
Cestitam! Zelim svima uskoro trudnocu i zdrave bebe da nam dodju i uljepsaju nam zivote i unesu jos vecu radost.....koliko se radujem svakoj vasoj trudnoci pa ne mogu ni zamisliti tu srecu koju bi osjecala kad bih ja bila trudna. Sve mi je jos nekako kao kroz san, ne mogu da vjerujem da mi se sve ovo desava, ali sam optimisticna i uz vas imam snage, vjere i nade :love:
ina33 želim ti sreću u prirodnjaku :D :D :heart: :heart: :*
Obožavam ovakve vijesti!!!!! Čestitam i čekam cijelu priču da me još malo ohrabri. :*
Na zimskim trudnicama loše vijesti...
Helena, jako mi je žao, držite se :cry:
helena jako mi je žao. drži se, mi smo uz tebe :love: :love:
Helena, :( :heart:.
Helena, užasno mi je žao, drži se :love2: :cry: :cry:
Helena, ne znam sta da ti kazem osim da mi je uzasno zao :cry: mada znam da to tebi ne moze biti nikakva utjeha. Drzi se i budi sigurna da ce uskoro doci i tvoje vrijeme :* :love:
helena jako mi je žao. :taps:
:(
Helena :heart:
helena, zao mi je sto se to dogodilo. glavu gore, moramo se boriti i dalje, jednog dana doci ce mali :saint:
riječi su suvišne. :love: