:cry: :cry:
Printable View
Helena, žao mi je jako :heart:
Helena, stvarno mi je žao... Ali ja uvijek nekako i u ružnim stvarima pokušavam naći tračak nade - ako se dobro sjećam ti si ostala trudna prirodno, čekajući postupak - evo to ti zapravo govori da si ti plodna žena, da je sve moguće. Ako s ovom trudnoćom nešto nije bilo u redu, ne znači da će i s idućom biti tako. Šaljem ti veliki :love: i želim što brži oporavak nakon svega.
jako,jako mi je žao :cry: :cry:
:cry: :love2:
Helena111, ja bih ti zeljela reci isto sto i Roza - nadji dobru stranu u ovoj tuznoj prici - ostala si trudna prirodno i uspjet ces opet.
Trudnoca ocito nije bila u redu i kad se vec moralo dogoditi, bolje prije nego kasnije. Isplaci se i kreni dalje.
:love2:
:cry: :heart:
Helena užasno mi je žao :cry:. Ne znam šta bi ti rekla osim da u potpunosti potpisujem Rozu. Drži se :* :love:
:cry: :cry: :heart:
:cry: :love: :heart:
Helena jako,jako mi je žao što prolaziš kroz sve ovo. Čitam tvoj topic, plačem s tobom, znam kako ti je i sama sam to prošla prije dva mjeseca. Neopisiva je to tuga i nevjerica, a sa Bogom sam se posvađala. Ali vrati se snaga i ide se dalje... i pomiriš se sa onim gore, :saint: . Uistinu sam našla utjehu na ovom forumu, cure su me i nasmijale i rasplakale i smirile i našla sam snage za dalje.. Šaljem ti bezbroj zagrljaja, moje misli su s tobom :love:
Draga Helena , strašno mi je žao :cry:
:cry: :cry: :heart:
Helena žao mi je :(
Jako mi je zao! Znam kroz sto prolazis, koliko god bilo tesko ne preostaje nego odtugovati i ici dalje. Drzi se!
:heart:
Draga moraš biti hrabra i misliti na sebe i na to da iza kiše uvijek dođe sunce.
Helena, jako mi je žao :cry: :cry:
:( :cry: :heart: drzi se draga... :(
Žao mi je :cry:
Žao mi je Helena
:cry: :cry: :cry:
Draga Helena zaista mi je žao :cry:
Znam kako se osjećaš jer i sama sam to prošla.
Samo plači, isplači tu bol, to će ti dati snage za dalje.
Malo :heart: neka čuvaju anđeli,
a tebi šaljem ~~~~~~~~~~~~~ da uskoro držiš u naručju svoju bebicu.
Drži se.
draga helena, jako mi je žao :cry:
znam kako se osijećaš, prošla sam kroz to...
imaj vjere, budi hrabra...
sve će jednom doći na svoje
Helena....puuno ti snage draga želim i jako mi je žao.... :(
Helena jako mi je žao :cry:
žao mi je
drži se :love2:
:cry: Drži se!!
Jako mi je žao, znam kako se osjećaš, pretužne su ove stvari... :love2:
Zao mi je :love2:
Žao mi je,budi hrabra
draga, mozda ti ovog trena zvuci okrutno, al to je prirodna selekcija. nesto ocito nije bilo u redu, pa je priroda napravila svoje.
drzi se i pokusajte ponovo!
inace, moja kolegica nakon takvog tuznog iskustva rodila je dvije prekrasne sada vece velike cure - samo da znas!
Helena draga šaljem ti tisuće pusa tješilica.... nadam se da će ti makar malo dati snagu postovi dragih forumašica koje su to prošle, a pogledaj sad njihove potpise :heart:
Zao mi je Helena :( .
Helana zaista mi je žao, ali ostani hrabara kao i što si i bila do sada i puse!
Helena, jako mi je zao :cry: . Budi jaka, docekat ces i ti :saint:
Helena draga jako mi je zao :no:
Jako mi je zao, ali ne gubi vjeru. Bog ima plan za tebe :heart:
Helena111 :cry: žao mi je, to je užasno teško i curo draga drži se, skupi snage, ja ti želim uspijeh idući put od prve~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, a i da sve sada prođe~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: