Perkica napisala:
Naravno da ste sve vi ovdje frustrirane.... i nije sramota. Da nije tako ne biste ni "visile"na ovom forumu.
ja priznajem, totalno sam neuracunljiva na slucajne i neplanirane i nezeljene trudnoce!!!! poblesavim.
Printable View
Perkica napisala:
Naravno da ste sve vi ovdje frustrirane.... i nije sramota. Da nije tako ne biste ni "visile"na ovom forumu.
ja priznajem, totalno sam neuracunljiva na slucajne i neplanirane i nezeljene trudnoce!!!! poblesavim.
Citiraj:
mu prvotno napisa
:lol: nije smiješno ali pitam se ćesto ;što smo mi Bogu skrivile :?
:lol: ma svaka ti cast! ;)Citiraj:
mu prvotno napisa
Ista sam, kaj mogu.... :P
bony,
ma nismo nista mi skrivile, nemoj tako nesto ni pomisljati!
jednostavno, nije sad nase vrijeme, tako valjda mora bit.
ALI....
znas kak ljudi vele: strpljiv - spasen
tak ti se ja tjesim :*
Shanti, lijepi post. :) I škicnula sam na tvoj blog i baš lijepo pišeš. :love:Citiraj:
Shanti prvotno napisa
Makar ne spadam na potpomognutu, uvijek vas čitam i stoga moram reći:
Mislim da smo svi mi sa nečim isfrustrirani. Ja imam klinca, ali imam i frustracije koje skaču, padaju i nestaju ovisno o mojem menstrualnom ciklusu, a nevezano od (ne)isčekivanje trudnoće. Jednostavno su pojačane hormonima.
A vi curke i dečki koji se borite sa ozbiljnim stvarima, sa bolestima i neplodnosti, kljukate hormonima, svakodnevno prolazite stresove raznoraznih isčekivanja morate biti barem malo potreseni svojom situacijom. Kao i svi.
Ali GADE MI SE komentari okoline tipa: "Ti ne razumiješ ovo ili ono, jer nemaš (svoje) djece!" "Živčana baba! Normalno da je nitko neće!" i sl....
Nitko, ali ama baš nitko se nema pravo nepozvan miješati, komentirati i sl. nečiju privatnu, emotivnu, obiteljsku situaciju! :x
:heart: :*Citiraj:
mamma san prvotno napisa