mony, jos malo pa cu sve pripisati skoku u razvoju (novi simptomi) :mrgreen:
Printable View
mony, jos malo pa cu sve pripisati skoku u razvoju (novi simptomi) :mrgreen:
Citiraj:
Njojza prvotno napisa
...nedostatku mlijeka, bolovima u bradavicama... :)
Joooj, salimo se na Farisov racun :oops: - nije fer, a dijete jadno s bolovima :( :heart: :*
ma to je bilo i proslo (ne ponovilo se)
i idemo dalje, bolje da se smijemo nego da placemo, sve se lakse podnosi
zivio govornik bacite ga laFovima :lol:
Njojzice, ja uopće ne sumnjam da ćeš napraviti sve što je u tvojoj moći, ja samo nabacujem ono što mi padne na pamet.
A ustvari uopće ne sumnjam da si je ćunu pričepio u kadi i da zbog tog stresa ružno sanja ;) :love:
Njojza, ima šta novoga?
njojza, tema nije uopće smiješna, al bome ti jesi.
sad ispada da se smijem tvojoj muci, ali ja samo mislim da si ti jedna lakrdijaška duša koja šegom tjera tmurne oblake.
nadam se da je s ćunom sada sve u redu.
:love:
Njojza
kako napreduje? :*
Javi :cekam:
urin ima malo bakterija tako da smo na caju od brusnice
slijedecu sedmicu radimo opet nalaz urina pa ako bude jos bakterija vidjet cemo sta je...slijedi urinokultura jer ne dam da pije antibiotike uzalud.
UZ bubrega jos nismo uradili, no nadam se da cemo napokon slijedece sedmice.
moj prijatelj nefrolog je na GO pa se vidimo kad se vrati. do tad cemo valjda imati i nalaze.
dan dva nakon sto ga je bolila cuna poceo je da se zali da ga boli u predjelu desnog bubrega. premrla sam. ..no desilo se to samo jednom.
nadam se da cemo se slijedece sedmice javiti sa izvjestajem da je sve OK.
hvala vam cure
fergusti ;)
pa ja tek sad vidim ovaj topic :( ,
Matoj mi bolestan :taps:
Možda, da ga staviš da sjedne ispred tebe, rukice nek stavi sebi u krilo(da mu bude savijena kičmica) pa ga lagano kucni mekim dijelom dlana(vanjski ruk šake) u predjelu bubrega.
Ako su bubrezi, on će na najmanje kuckanje skočiti, jer je maramica oko upaljenih bubrega jako senzibilizirana.
A ako ne reaguje, onda ne brigaj.
Jah, lahko je meni reći :/
Mislim na vas :heart:
Njojza, nije me bilo na forumu par dana, baš mislim kako ste!
:* i obavezno idite kod nefrologa! On će najbolje iščitati nalaze i vidjeti treba li davati terapiju i koju.
Dotad je super što pije puno tekućine.
Držite se! :heart:
to me sjetilo na priču jednog znanca iz kiseljaka. njega su učili da su bakterije mnoštvo sitnih hajvančića koji uniđu u hinsana i naprave belaj.Citiraj:
Njojza prvotno napisa
oprostit ćeš mi ako nešto nisam dobro napisala
nadam se da ćete se brzo riješiti tih sitnih hajvančića.
malom ćunovlasniku :*
mi smo opet juce imali situaciju gdje se F kupao a onda poceo da urla da ga boli cuna.
a onda opet popodne dok je spavao, jer je valjda sanjao da ga boli opet....
Je li moguce da ga ujede sapun pa da zato place?
I zar onda ne bi plakao vise puta na dan kad god ga peremo?
Danas ce biti gotov nalaz urina, jutros smo nosili odmah na analizu.
MOja mama kaže da je moj brat i imao iste simptome(uplala mokr.bešike i e.colli), a plakako bi sam kad bi mjehur bio baš pun i on počeo da piški. :/
To su žigovi kroz mokraćnu cijev
WM, drago mi je vidjeti da si ziva ;)
ja iskreno sumnjam da je e.coli jer bi bila masa bakterija u urinu?
dobili smo nalaz u kojem je jedino sumnjivo sto pise 1-2 leukocita i rijetke bakterije
mislim da cemo sutra napokon na UZ bubrega pa cemo vidjeti dalje sa nefrologom
Ja samo šaljem vibrice malom dječaku da ga ne boli i da se otkrije već jednom što mu je, što ga to probada. :love:
I stvarno nisam znala da tako mala djeca mogu imati bubrežne kamence. :(
cula sam se s nefrolologom i lijepo kaze
uraditi nalaz u urinu kalcijuma, kratinina i urinukulture te UZ bubrega, zavisno od nalaza, da se javim.
ispitivao me o kolicini epitelnih stanica, osjetila sam da mi je dio presutio :cekam:
vidjet cemo sta je s nalazima....
kratinina = kreatinina :mrgreen:
sluzbeno objavljujem da nema kamenca u bubrezima, nema upalnog procesa ni bubrega ni mokracne besike, svi kanali uredni. dakle sve ok :D
sad se samo i dalje pitam od cega cesto mokri, i od cega bol u cuni i dalje :?
Ako je sve nefrološki u redu možda ali kažem samo možda moj mali si zna izazvati erekciju nesvjesno i onda zna reći da ga boli piša s obzirom da je on nefro bolesnik stalno je pod kontrolom i ta bol je zaista onaj osjećaj od erekcije. No ako se to ponavlja samo kod kupanja (ovo po noći može biti san) možda ga i sapun smeta. Niš pametno mi drugo ne pada na pamet i nadam se da će biti ok. tj da je nekaj banalno.