Najbolje da napravimo listu cura koje imaju dvije bebe, nove friške trudnice, one koje se trude i one koje za sada još ne bi! :lol:
Printable View
Najbolje da napravimo listu cura koje imaju dvije bebe, nove friške trudnice, one koje se trude i one koje za sada još ne bi! :lol:
Kli_kli - jel još dojite noću?
kli_kli :D :D
čestitam
nema me od čega biti (jako) frka :mrgreen:
Nataša, ako te frka, nazovi ginića i pitaj može li ti pratiti slijedeću ovulaciju.
Citiraj:
Mirta30 prvotno napisa
mislim da je ipak bila ovaj put, nakon što smo odputovali i prestali sa noćnim dojenjem-ne znam da li to ima neke veze
vrlo lako mogućeCitiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
ukidanje noćnog dojenja, opuštenost, izlaganje suncu, toplina :)
MN, dojimo ponovo previse.
Nocu se budi oko 4-7 puta.
Uspavljuje se i danju i nocu iskljucivo sikom.
To je bio jos jedan razlog da ne verujem da ce nam uspeti ovako brzo.
Sreca pa me (jos uvek, kuc-kuc) ne bole bradavice, pa mi ni malo ne smeta, osim uobicajenog smaranja kad po ceo dan siki, a ima dve godine i mesec dana. :lol:
Vidim ja da nam je Mirta spremna za trece! :D
Kli_kli, planiraš li tandem? Ili Novi planira :mrgreen: ?
Drage moje, sve vas lijepo pozdravljam, od ponedjeljka sam na godišnjem, navratit ću koji put da vidim ima li kakvih novosti, novih trudnoća....
Svima koji idu na more želim lijepo vrijeme i super provod.
Pusa svima!
I mi vas sve pozdravljamo. Gibamo na more...
Pusa, pusa...
Lepo se provedite na odmorima!
Mi cemo pocetkom avgusta na more, ali na zalost moracemo da radimo i tamo.
Idemo samo zbog Novija.
Bice nam jezivo tesko ali omirisacemo i mi hrvatsko more i hrvatski petomegabitni maxadsl!
MN, nekako ne verujem da bi Novi tako brzo (za samo 8 meseci) mogao da prestane da sisa. Ja necu nista da forsiram dok budemo svo troje ok.
Ako se (pu pu) nesto bude desavalo sa trudnocom, to je vec druga stvar, na to nemam uticaj.
Ideja tandema mi nije mrska, ali daleko od toga da sam bas to planirala. :lol:
Putnicima sretan put!
za trece cu jos nekog cekati ;)
Svima zelim ugodan odmor i onima koji ce se brckati u moru, da se jednom brcnu i za mene :lol: Ja danas radim, na zalost, ali se nadam da cu i ja od sutra na odmor, a na more tek krajem avgusta.
Evo samo da vam se javim, nenadano sam dobila godišnji odmor ranije nego sam trebala pa sam doma. U četvrtak sam bila na Sv. Duhu i potvrdili su mi trudnoću od 6 tjedana!
Čitamo se, pozdrav svima!
mamaineven,još jednom čestitam!!! :D
Svima želim ugodan odmor!!!
Svim trudnicama puno pozdrava i da se ćuvaju, a vama koje idete na odmor sretan put i lijepo se odmorite i provedite ! :*
mamaineven! :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Citiraj:
kli_kli prvotno napisa
:shock: :shock: Nije me bilo neko vrijeme, a koliko novih trudilica!!! :D :D Čestitam svimaaaa!!!
I čestitke svim klincima i klincezama koji su proslavili drugi rođendan! :love:
loonalee, stvarno te nije bilo dugo, lijepo te je vidjeti ovdje :love:
Vita, draga, sretan ti 2. rođendan od :heart: :*
ma još je ljepše pročitati toliko lijepih novosti!! :heart:
Mogli bi kladionicu otvoriti da vidimo koliko ćemo još trudnica do jeseni imati! :mrgreen:
http://public.fotki.com/loonalee/kako-sam-proslavila/
evo malo fotki s roćkasa :*
Preslatko! :heart:
Kako je Vita narasla!!!
Nikako da stavim naše fotke s rođendana. :oops:
Kao da nemam vremena. :mrgreen:
hej loona, ljepo te vidjeti ovdje!!!
a Vita je zgodna do ludila :*
po slikama pretpostavljam da ste slavili kod tvojih
da, slavili smo na moru..Na žalost još nam stan nije gotov :evil: ,pa nismo imali prilike organizirati nešto u Zg :cry:Citiraj:
Mirta30 prvotno napisa
Mamaineven - čestitam i želim ti ugodnu trudnoću.
Pozdrav svima, evo mi proslavili 2. rođendan. Bilo je super, baš sam zadovoljna kako smo sve organizirali (skromnost mi je vrlina), stavim slikice čim stignem.
Ineče je sve po starom. Rastemo, Sven se već ustaje na noge, Riana priča kao navijena i tako.
Riana, sretan ti ročkas!!!!! :D :heart:
Riana i tebi s malim zakašnjenjem sretan rođendan!! :D :D
Sretan rođkas Riana :heart: :heart: :heart:
Riana, sretan ti rodendan!!
loona, velkam bek!! :heart:
puno pozdrava svima koji su na moru, a i onima koji se jos uvijek kuhaju na kopnu (ko npr. mi)!!
daddy je jucer vodio piku na sisanje u boom boom i bas mi je frizurica slatka!! :saint:
cestitke od :heart: svim trudnicama!!
ja sam neki dan saznala da mi je jedna od najdrazih prijateljica trudna i bas me to razveselilo!!
Sretan rođendan svima kojima sam propustila čestitati :heart:
Sad sam puno manje na internetu pa nisam baš u toku.
mamaineven - čestitam!
Riana, Vita , Neven - sretni vam rođendani!!!
Vita :zaljubljen:
bucka - super za sisanje, slikica?
Hvala na čestitkama.
I mi smo se nedavno šišali. Šogorica mi je frizerka pa ju je sredila za 2 minute. Mala se nije ni pomakla. Sva je bila ponosna na sebe što se šiša.
Riana, Sretan rođendan !!!!
loona - a kada je trebao biti gotov stan???
bucka - šta misliš na koju sam tvoju prijateljicu odmah pomislila;)
1.5. :mrgreen:Citiraj:
Mirta30 prvotno napisa
a koje godine :lol:Citiraj:
loonalee prvotno napisa
igzektli :lol:Citiraj:
Mirta30 prvotno napisa
:PCitiraj:
Mirta30 prvotno napisa
ps. nismo jos slikali piku sa novom frizurom, a i ja slikice ne znam staviti na net!! :oops:
Bok svima, javljamo vam se s mora. Jako nam je lijepo. Tia narosto uživa. Po cijele dane je u akciji. Dobro spava (po danu 3 do čak 4 sata), po noći standardnih 8 sati. Jedino što ne jede ništa bolje nego u Zagrebu. Skoro pa da smo samo na juhi. Pliva, uživa. I da još jako bitno - super se rješavamo pelena. Kuži kada treba piškiti i kakati. Na tablici crtamo smajliće i to je jako veliko veselje. Sada je frka oko stavljanja pelene za popodnevno i noćno spavanje.
Ajde, baš mi je drago da vam je lijepo.
I bravo za odvikavanje od pelena. :D
Dok se vratite u Zagreb neće ih više uopće koristiti ;)
Uživajte!!!
Napokon stavih nešto fotkica sa rođendanskog slavlja. :oops:
Ena, preslatka je!
Super mi je slika sa bakom i unucicama :heart:
Liebe, nemoj da odugovlacis sa pelenom za spavanje.
Ako je naucila da prepozna kad joj se piski onda je spremna za skidanje pelena.
Mi smo nocnu drzali mozda desetak dana posle skidanja dnevne.
i :D za napredak!