Paaa, nisam bila odusevljena. Moj mladji je dobio Ucilicu za rodjendan (u kolovozu) za iducu skolsku godinu, a licenca je istekla u rujnu. Zvali smo ih i produljili su za godinu dana, ali inace nisu bas siroke ruke. Ucilica je uvijek ista, a ti kupujes licencu za jednu godinu. Daklem, mislim da je ne mozes koristiti za drugo dijete. Probaj isto kontaktirati njihov helpdesk i pitaj koje su opcije. Nemoj nista govoriti da je od starijega, samo reci da ste promijenili racunalo. Mozda ti posalju novi aktivacijski kod za jos jednu godinu.
Osobno, mislim da nije neka steta jer Ucilica se nama ucinila definitivno najlosijim edukacijskim cd-om koji smo ikad imali. Mislim... sto reklame za BANKE rade na tome??? Uffff... jos mi je muka kad se sjetim. Samo gradivo nije bilo tak lose, ali ispilili su me s tim reklamama. Imamo tu jedinu jos uvijek, ali mm je rekao nek ju odlozim u okrugli registrator.
Btw. kad se kupi Cista petica, ona nema nikakvih ogranicenja - moj mladji je koristio sve interaktivne cd-e od starijega, bez ogranicenja. Nemam vise skoro nista njihovih materijala jer su ih moji prerasli, pa smo ih dali dalje jer su se mogli koristiti.