Čestitam od srca :D !
Printable View
Čestitam od srca :D !
:D čestitam.... :heart:
Čestitam Nenaa !!! :D
Nenaaa...bravo....čestitam ti od srca da sve bude ok
Čestitam! :D
:D :D :D :D čestitke!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D ma Bravo!!
Čestitam :D :D :D
Čestitam od srca! :love:
sva sam se najezila :heart:
čestitam od :heart:
:D :D :D
Čestitam :D :D :D
Čestitam :D
Pa taj život ima stvarno ponekad nevjerojatna iznenađenja! Ma čestitam od srca! :D :D :D
... i čuda se i dalje događaju :heart:
Čestitam i javi se na proljetnicama ;)
Nenaa, ovo je zaista nevjerojatno. Čestitam od :heart: .
:heart:
:heart: :*
Cestitam!!!
draga nenaa!
sve najbolje od srca! :heart:
ČESTITAM! Prekrasno! :D
Inače poznajem jedan par kojem se dogodilo nešto slično...Baš kad su krenuli u postupak posvojenja, ona je skužila da je trudna. Ali oni su posvojili djetešce pa sad imaju dva :heart: :heart: ...
:D
nenaa najsrdačnije čestitke. :heart:
nenaa, pa ovo je fantastično!!! :D :heart:
Cestitamo :* !
Cestitam :)
Zaista nas život češće iznenadi nego što mislimo...Bravo za tebe i tvog M,čestitam od srca! :D
Cestitam i ja!!! :D :D :D
Nenaa, :heart: .
Molim Vas da li mi neko moze pomoci po pitanju usvajanja djece u BiH. Da li je mozda neko upoznat sa tom problematikom, koliko se ceka na usvajanje i kojim CZSC se obratiti.
Pozdrav curama
Pa čestitiamo :DCitiraj:
nenaa prvotno napisa
nenaa, čestitam, ovo je fenomenalno!
javi se :*
Od srca cestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Citiraj:
nenaa prvotno napisa
Sta ti je majcinstvo,osjetila je trudnocu,puno srece ,oni su dokaz da je puno prepreka za trudnocu ,u glavi :D :D :D :D
Citiraj:
beberonka prvotno napisa
To je bilo presudno. Dan kad sam predala papire već sam bila trudna 4 dana, a da to još nisam znala.
Moja mišica ima već 10 mj. Ali mi smo ucrtali to posvojeno dijete u naša srca i to je sljedeći korak i onda još jedno biološko, a uvijek sam govorila da je jedno dosta. A sada mi se čini da ne mogu stati.
kako sretna prića :D :D :D ,želim vam puno sreće da djećica dođu u vaš dom što prije , radost već imate u svom velikom srcu :love: