-
Micika, jel da ljuti to dok vidiš kak malo bespomoćno biće tak pati jer se nekome nije dalo posvetiti minutu više svog vremena na pregled? :evil:
Konkretno, ja sam slušala o dotičnom doktoru i prije nego sam bila trudna same hvalospjeve pa sam si mislila, ajde nebudem sad komplicirala ( kak to znaju samo horoskopske djevice :mrgreen: ),ak je svima dobar bude i meni. A kad ono :shock:. Niti sam zadovoljna ponašanjem prema nama, a bome niti liječenjem. A da bude stvar još gora tek sad čujem i negativne kritike ljudi. Haaalooo! Pa gdje ste bili prije, dok je Luka još bio u trbuhu?
Bilo kak bilo, sad sam u potrazi za novim doktorom. Vidim da mi niko neće dati prijedlog :( . Morala se budem opet pointeresirati među ljudima al pa tak sam i s ovim prošla. Hm.. :?
-
Ne da ljuti, nego izluđuje!
Ja sam za dr iz našeg slučaja imala pozitivno iskustvo iz obitelji. Necak mi je imao veci ortopedski problem i ovaj dr ga je super rijesio. Ocito mu se s ovakvim "kozmetickim" popravcima ne da zafrkavati!
Ipak, covjeku dodje da pukne od muke!
-
Al glavno da se plaču kak su, jadni, potplaćeni. ( prije nego me neko poklopi s kritikama samo da napomenem da je komenter išao ove " savjesne " liječnike.)
-
Uopce ne zelim razmisljati o tome da bi se tako nesto moglo dogoditi ali u takvome slucaju bi suprug i ja ovako postupali:
- Fokusirala se na bebino ozdravljenje (ukoliko se ne bi osjecala sigurna u HR bolnici odvela bi ju u inozemstvo).
- Otisla bi kod najboljeg odvjetnika kojeg u gradu ima i zamolila da pokrene postupak na sudu
- Kopije dokumentacije bi poslala na ljecnicku komoru, ministarstvu zdravlja i HZZOa
Doktora, svecenika, politicara i ostalih 'mocnika' se ne bojim, otisla bi glavom kroz zid za svoju zvjezdicu :heart: