sretno i hrabro :*
Printable View
sretno i hrabro :*
cestitam :D :D :D
Obožavam priče ovakvog sadržaja.
Sretno :heart:
Čestitam na najljepšoj vijesti! Odmaraj i uživaj!
:D :D cestitam i sretno do kraja :*
Iskrene čestitke
:D :heart: :D
Čestitam :D i ~~~~~~~~~~~~~~~~ svim srcem za malenu mrvu i njenu mamu.
Samo ti fino miruj i uživaj u pažnji svoga supruga i sve će biti super. :heart:
svim :heart: navijam da tvoja hrabra mrva lijepo i mirno raste u maminoj buši te da vam donese tako dugo očekivanu i zasluženu sreću!!
Bogme ste se Majo ti i tvoj dragi nauzivali straha...Ali sad je to-to :) Vidim da imas termin slican ko i ja pa bi mogli usporedjivat simptome:) Velis da si na hitnoj dobila injekciju progesterona...meni naime muzek svaku vecer daje injekciju progesterona, i jucer su mi rekli da cu ih primati do kraja 9tog tjedna. Kakve ti lijekove uzimas?
:heart:
draga Ellice,
ja sam ti u svako doba za uspoređivanje simptoma... :) . pogotovo sad kad imam vremena.... by the way - danas u jutro sam se digla bez ikakvih simptoma... nema pritiska u trbuhu, prsa ne bole (iako su fino punasna, s obzirom da inace imam dvojkicu). ja ti inace manijakalno u takvim situacijama idem mjeriti temperaturu jer mi je to jedini moguci pokazatelj da je sve (valjda) ok - pa kad sam vidjela da imam 37.1 - bila sam happy...
upravo sam se vratila od doktora i dao mi je slijedece upute - ja ti inače uzimam Utrogestane 3x2, ali kad sam primila injekciju (prvu) doc mi je rekao da preskočim onu srednju (dnevnu dozu), da uzimam samo u jutro i na večer. to je bilo u pon. danas sam opet primila jednu ampulu (250 ml), i opet preskačem dnevnu dozu utrica slijedecih par dana, a injekciju jos moram primiti u slijedeci ponedjeljak i u cetvrtak. od onog tjedna koji počinje sa 20.08. vračam se na utrice 3x2....
uzimam ti još Aspirin 100 mg i to je to...
od vitamina uzimam samo Prenatal od Twinlaba a kaže teta u ljekarni da ima dovoljno folne kiseline, pa si mislim da je to dosta. papam voće (nektarine me trenutno peru) i tak.
čuvaj se i saljem ti :*
cure, hvala vam na toliko divnih riječi i čestitki - i one koje to jos nisu, želim da sto prije postanu sretne trudnice... :* :* :*
Vidis Maja i meni su nekako nestali oni jaki simptomi koje sam imala prva dva tjedna dok sam cekala rezultate...To kaj velis nema vise one napetosti u trbuhu. Meni jedino s vremena na vrijeme dodje neka ostra bol u maternici i traje po sekundu dvije i ode...naravno da sam panicno zvala doktora, na kaj su mi se oni smijali i rekli da je sve ok jer da se maternica siri, a s obzirom da imam jako visoku betu i da vec sad malkoc sumnjaju na duplice da nije ni cudo ako se maternica pocela siriti rapidno. Kaj se cicka tice, joj, draga moja ja se vec i ovak borim sa marginalnom peticom....mislim da sam do sad vec solidna petica a do kraja trudnoce co odletit sa balonima ispred sebe :lol: :lol: :lol: .....Uglavnom cekam taj prvi ultrazvuk 20.08. ko ozebli sunca...Idem na akupunkture sad jedanput tjedno (za vrijeme cijelog postupka isla sam dvaput tjedno) i isto ko i ti njupam folicnu kiselinu i multivitamine, zisku dozu aspirina(81mg)...kaj se voca tice mene od pocetka peru tresnje i lubenice....I da, inace brokulu obozavam ali od prvog dana transfera (kad sam povracala nakon juhice od brokule) nejde brokula niz grlo nikako....to je to, uglavnom bit cemo u kontaktu:) Uzivaj!!! :love:
Čestitam od :heart: i želim ugodnu trudnoću!!! :heart: :heart: :heart:
potpisujemCitiraj:
zg franka prvotno napisa
:D
Čestitam maja i posao prekriži. Izgurat će oni i bez tebe. Bebać je važniji od posla.