evo da se i ovdje javim...
sav umor, napuhanost itd. dolazi od mojih dviju bebica u trbuhu :D
imamo dvojajčane blizance, vibrajte cure da sve bude ok :love:
:*
Printable View
evo da se i ovdje javim...
sav umor, napuhanost itd. dolazi od mojih dviju bebica u trbuhu :D
imamo dvojajčane blizance, vibrajte cure da sve bude ok :love:
:*
Ooooo, prekrasne vijesti!! Čestitam ti od srca!! I naravno, šaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prođe u najboljem redu! Uživaj u svojim malim :saint: ! :*
Hvala :love:
joj draga, kad se sjetim ovoga, dođe mi zlo. ja sam cijelu trudnoću mirovala, rodila na carski, palo mi željezo, prva šetnja je bila do klupe ispred zgrade, noge su mi drhtale, vrtilo mi se i povraćalo. mislila sam da nikad neću normalno ni hodati ni živjeti.Citiraj:
Mima prvotno napisa
a što se ovog umora tiče, ja sam jedva gledala....
I ja sam se pocela muciti sa spavanjem..Sinoc sam prvi puta morala traziti jastucic za ispod zdjelice..Inace i ja vecinom spavam polu bocno-trbusno i to vecinom na desno strani.Ponekad se okrenem na ledja ali me onda pocne bolit zdjelica i nekako svi organi..
I jedna stvar o kojoj se jos nije pisalo....imate li vi ruzne snove?? Mene vecinom muce.Znam ponekad i viknuti u snu.Dosta sam psih. i emocionalno osjetljiva od kad sam T pa mi se sad to jos vise odrazava na snove. :/ Nadam se da to nisu sokovi za bebicu....
polu-bočno-trbušni položaj mi je najdraži ali mi je to sad radi trbuha nemoguća misija :)
idem leći oko pola noći, pa se namištam do 3 ujutro jer mi je : vruće, bole me leđa, smeta mi trbuh pa me i on počne bolit, pa se okrenem na leđa, pa neće ni tako duže od deset minuta...ajme,nikako mi ne ide :lol: , pa se namistim nekako oko 3,4 ure ujutro i uspijem zaspat. e pa onda počnu ludi snovi, npr.jutros sam se probudila sva u suzama, jer sam sanjala da mi je krepao pas (sibirski husky). plakala u snu ko kišna godina, jedva došla sebi! :lol: :lol: :lol:
i taman kad počem spavat moram se probudit. a joj,a joj...
al mislim da je sve to sasvim normalno ( pa zato se i zove drugo stanje ) i nema nikakvog utjecaja na bebu, njoj je unutra sasvim ok. 8)