Racun od privatnog UZV mozes priloziti u poreznu prijavu na kraju godine.Citiraj:
kata.klik prvotno napisa
Printable View
Racun od privatnog UZV mozes priloziti u poreznu prijavu na kraju godine.Citiraj:
kata.klik prvotno napisa
[quote="kata.klik"
a ko će mi podmiriti troškove privatnog UZV-a? da sam htjela ići privatno išla bi a nebi se zezala u redovima u bolnici...jednan veliki minus za Petrovu...[/quote]
pa mislim da je ista situacija sad po ljeti u svakoj bolnici...pa moraju se i doktori odmoriti ili..?
osim toga...200kuna...ak se ima za internet :/ sori ali glupo mi je kad netko radi strku tamo gdje je nema...sad po ljeti je situacija svugdje takva, u gotovo svim firmama i to je to...rađamo u sezoni kiselih krastavaca
ako nema zlopaše, bit će netko na zamjeni, manje brige, više radosti!!! :love:
oprosti kudri ali nisi svatila poantu moje priče....znači sad je ljeto pa mi nebi smjele biti trudne, tražiti pomoć i nedaj bože roditi, jer su doktori na godišnjem oni se moraju odmoriti....ja kad idem na godišnji neko ostaje umjesto mene na poslu i odgovara za posao dok me nema...i nemam ja ništa protiv nhihovog odmora dapače...ali moraju u bolnici organizirati stvari za sve uvjete...a ne reći trudnici snađi se kako znaš i umiješ....
a nije problem dati novac za UZV, problem je odnos prema pacijentu....
aha, znaci dio tvoje place odlazi svaki mjesec na placanje interneta je li?Citiraj:
kudri prvotno napisa
Velicina paketa utjecat ce ti na mirovinu?
Placas dopunsko za internet?
Usporedba ti je za krepat :roll:
Ako imas zdravstveno osiguranje onda imas pravo na medicinsku skrb 24/7 i stvarno je glupo ocekivati da razumijemo da je ljeto i da se oni imaju pravo odmoriti?
Pa neka se odmaraju, ali neka si osiguraju zamjenu, potreba za medicinskom skrbi ne prestaje s ljetom nigdje, pa tako ni u Hr :evil:
I zasto bi itko placao uslugu na koju ima pravo, ako odlazak privatniku nije dobrovoljan?
Ja nikada nisam privatno platila UZV, a bila sam trudna 5 puta :/
potpis pod ovo, a ovo boldano - zar ne bi bilo bolje tih 200kn potrosit na bebicu?Citiraj:
kata.klik prvotno napisa
Ja se ne bih dala od tamo dok me ne bi narucili :x
sori curke ali stvarno mislim da se uzrujavate nepotrebno oko nekih stvari...zivot je puno laksi ad se ne lovis za svaku sitnicu...da, skrb bi trebala biti 24/7...ali hellloo, pa nije sigurno prvi put da ste se susrele sa tako nečim...i onda, čemu seu trudnoći uzrujavati, svađati sa sestrom ili bilo kim da te mora upisati ili ČEKATI DOK TE NE UPIŠUU...neznam, nismo trudne svaki dan, pa onda barem u tim mjesecima treba izbjeći stres...kad se ionako ta stvar može vrlo lako zamjeniti (privatno) bez uzrujavanja...ali dobro...možda nisam u pravu, neznam...ali i nije ovo tema za takvu raspravu :/
:heart: uživajte u trudnoći
ja u svojoj trudnoći uživam, ali ovakav način rada mi nije jasan i ništa mi ne može popraviti dojam...znači pusti lječnike da uživaju na moru a ti se klati po +35° od bolnice do bolnice di bi te primili na UZV...a ne pripadaš ni jednoj od tih bolnica nego Petrovoj...oprosti kudri, ali to nema nikakve veze sa uživanjem u trudnoći, to je jednostavno neprofesionalnost i odnos prema trudnicama kao prema stoci...
no ovo je tema o dr. Zlopaši a o njemu mogu reći sve 5...barem što se tiče onog jednog pregleda na kojem sam bila kod njega....
može mi netko napisati gdje dr. Zlopaša radi privatno? Hitno mi je.
Hvala
Dizem.
Ako netko zna odgovor molim.
Hvala :)
Što ti treba?
U trudničkoj ambulanti radi petkom - tako stoji na webu, a privatno u klinici Vallis Medica u Božidarevićevoj
Treba mi ime klinike gdje radi privatno. Ok, hvala puno.
U medjuvremenu sam uspjela i zguglat :)
Jesi isla mozda k njemu privatno?
Razmisljam sad prvi pregled obavit privatno i nakon toga nastaviti u trudnickoj ambulanti?
Nisam bila, a nešto sam čula da privatne pacijente prima samo na preporuku. Sad jel to istina ili nije, ne znam :|
Sad sam zvala i naručila se bez problema za dva tjedna.
Znači prima i ovako.
nakon toga planiram ići u trudničku u Petrovu.