Ok. Hvala.
Odlučila sam ovako. Ima 4 obroka dnevno nadohrane. Ujutro 70, prijepodne 50, popodne 70 i navečer 90. Između dojenje. Ukupno je to 280ml (otprilike toliko jede ovih dana). Tako ćemo danas i još dva dana, pa onda postepeno dole.
Valjda. :)
Printable View
Ok. Hvala.
Odlučila sam ovako. Ima 4 obroka dnevno nadohrane. Ujutro 70, prijepodne 50, popodne 70 i navečer 90. Između dojenje. Ukupno je to 280ml (otprilike toliko jede ovih dana). Tako ćemo danas i još dva dana, pa onda postepeno dole.
Valjda. :)
javljaj kako ide :heart:
Krenuli smo ipak od 330 jer je nekako tako ispalo taj dan. Tri dana tako (ustvari jedan dan slučajno i puno manje), pa tri dana na 300, danas prvi dan na 270. Za sad je ok, osim ako se sad ne probudi do ponoći, a moje mu mlijeko ne bude dosta.
Muči me to što neće sisati "na prazno" tj. onda kada je mlijeka vrlo malo. Jedini način da povećam količinu je izdajanjem, a za to nemam uvijek nakon dojenja mogućnosti/vremena. Ima li još koji način? :?
E da, i kad nije gladan isto neće sisati.
Trudim se da ga uhvatim ne prejako gladnog, pa ga u tim trenutcima počinjem dojiti, ali to mislim nije dovoljno da baš povećam količinu mlijeka na onoliko koliko mu treba...
ispričavam se na smotanom postu....