ja sam koristila onu cellulsculpt od avona.znam da svi hvale i elancyl(makar su ampule bile bolje od one tekucine koja je sad u prodaji)
Printable View
ja sam koristila onu cellulsculpt od avona.znam da svi hvale i elancyl(makar su ampule bile bolje od one tekucine koja je sad u prodaji)
Ja imam knjigu : "Kako sam se rješila celulita u dnevnom boravku"
Čitam i čitam...i čitam.... a celulit je i dalje tu.. :lol:
:lol: :lol:Citiraj:
zumbulmama prvotno napisa
Jesi li sigurna da si u dnevnom boravku? Lijepo kaže naslov gdje trebaš biti da bi ga izgubila :lol: :lol: :lol:Citiraj:
Evo da prijavim da dojenje stvarno pomaže u uklanjanju celulita. Barem meni. Mislila sam da mi se pričinjava, ali celulit na nogama polako kopni, a dojim tek 6 mjeseci. :D
Blago tebi. Ja dojim već 16 mjeseci pa ne vidim nikakvu razliku. :(Citiraj:
Juls prvotno napisa
Citiraj:
:lol: :lol: :lol: :lol:
meni je isto nestao dojenjem....
pa se vratio debljanjem :mrgreen:
al vjerujem da će opet nestat dojenjem :mrgreen:
i da...tu se spominjalo riblje ulje+limun?
Inace, znaci kada nisam trudna imam onak umjereno celulita, nista strasno, ali onda opet nije bas da ga se mora povecalom traziti :lol: , ali u prvoj trudnoci ga se "razmnozilo" za poludjeti, medjutim nisu mi nikakve kreme niti preparati padali na pamet vec samo sport, aktivnost....konkretno, 3 mj. nakon poroda krenula sam na step aerobic koji inace obozavam i sav novi celulit je nestao, suvisne kile su nestale, nisam bila niti jedan dan na dijeti...evo opet sam trudna, povijest se ponavlja, opet sam celulitnjaca, ali ne brinem se jer znam da ce taj novonastali celulit opet nestati, a ja cu uzivati u onom starom, dobrom, ukorijenjenom kojiega imam vec jaaaaako dugo.
U biti vise od celulita me brinu eventualne strije od trudnoce, ali hvala Bogu nisam ih dobila, a tu se preventivno koristim losionom, mlijekom, uljem za tijelo, sto god se nadje pod rukom.
a jel se desilo kojoj od vas da je nakon prve trudnoće smršavila i riješila se celulita iskljkučivo zahvaljujući dojenju i dugim šetnjama s bebom, a da se nakon druge trudnoće nije desilo isto?
ja sam naime drugi put rodila (pred dva mjeseca) i nekak mi se baš i ne čini da se prošlost ponavlja....
no, nakon prve trudnoće sam jela normalno i u nekih 7 mjeseci skinula 7 kg, ali nisam sigurna kad je to "topljenje" počelo, pa se pitam da li je možda prerano očekivati nešto nakon 2 mjeseca :?
a još je i vrijeme praznika iza nas...