čestitam :heart:
Printable View
čestitam :heart:
čestitam, predivna priča :heart:
:heart:
Nemam riječi!Baš je sve onako kako je trebalo biti. :heart: :zaljubljen:
čestitke cure :heart: , prekrasan događaj, prekrasna priča :D !
neva je divna :heart: , a lada je tako ponosna i sretna, baš se vidi da je sva ushićena :love:
a momze i inače širi toliko pozitivne energije i snage svuda oko sebe, da si točno mogu zamisliti koliko ti je njeno prisustvo bilo dragocijeno :heart:
nego; hoćemo li čuti i priču by momze :saint:
a ponoćno pišanje uz autoput, zagrljaji i zvijezde padalice - ma, za film !
prekrasna priča, prekrasne glavne junakinje :heart: a tek slike...
pitanje: vidim na slikama da je Lada bila u sobi kraj seke. kako to da ste to uspjeli izvesti, obično se posjete naviruju s vrata u sobu, ali kročiti unutra se ne smije ni u ludilu?
prekrasna prica :heart:
cestitke jos jednom!
ovo je na dan odlaska. već smo bile spakirane i na izlasku (samo smo se još trebale presvući u susjednoj sobi). inače, posjete nisu dopuštene u sobi, ali sve ovisi o sestrama.Citiraj:
"kraljica85 prvotno napisa
Prekrasno.. prelijepo.. predivno :heart: Rastopila sam se.
Jaaaako mi je drago zbog tebe Pinocchio da si uspjela ostvariti svoju zelju.. ne mogu ti reci koliko :love:
pinkačice, o ovom bi porodu mogla slušati i slušati :heart:
:heart: prekrasna priča, tako opuštena i puna povjerenja
nadam se da će svakim danom sve više poroda tako izgledati (onih u rodilištima). A ono o 10cm otvorena došla u rodilište 8) i dr. koji je rekao da ne treba klistir :? , kaj je to stvarno kod nas (daj nam ime, please)
kad se sjetim samo na što je moj prvi porod ličio
tako mi fale ovi trenuci privijanja bebe na prsa, podsjećam se svega dok gledam tvoje slike, i ništa vrijeme ne briše
epiziotomiju i drip bih možda oprostila za jedno 100 godina, ali ove ukradene trenutke vjerojatno nikad
uživaj u svojoj srećici
hvala vam cure, divne ste :heart:
TinnaZ, klistir nije trebao jer je valjda vidio kak sam nesfrizirana došla i zaključio da onda valjda neću ni klistir :lol: . a i komentirao je kasnije da smo mi (momze i ja) sigurno iz roda :mrgreen:
Daj na pp ime :mrgreen:Citiraj:
pinocchio prvotno napisa
super, bravo cure :D
Totalno sam se rascmoljila.
Meni je tvoja priča i prekrasna i dirljiva i hrabra i ohrabrujuća :)
Čestitam još jednom i na curici i na vbac-u! :love:
:heart:
Prekrasna prica :heart:
Predivna prica, tulim. :heart:
Prekrasna priča.
Al moram priznati da je mene šokiralo ono o srednjovječnoj rodilji. Ja sam tebe svrstala u 3 desetljeće :shock:
baš mi je drago da je drugi porod bio prirodan....inače, i ja sam imala primalju Jasenku na porodu :heart: . A po slikama mi se čini da smo rodile u istoj sobi.
Pusa babačima!
Mislila sam bebačima :oops:Citiraj:
smajlić prvotno napisa
prekrasna priča,prekrasan porod i prekrasne slike
cure su :heart: :love:
I meni.Citiraj:
TinnaZ prvotno napisa
Idemo po treću bebulicu?
:lol: a ništa nije nemoguće jednog dana, da probam kako je biti sredovječna rodilja ... soba sad imamo dovoljno, kupaona isto tako.
E sad me kolegica baš spustila na zemlju pričama o svojem jedincu i mukama sa stanom ide na fax, 300€ za smještaj u Rijeci. Ohladila sam odmah od želje za trećim. 8)
inače, ono sam govorila za svoj prvi porod, na drugom je bilo sasvim drugačije, osjetila sam što znači privinuti svoje tek rođeno klupko u naručje, i odmah ga dobiti u sobu, utapati se u milini i divljenju. Tako je isto i razlika u karakteru kod mojih dvoje kikača, curica uvijek kao da se za sve bori i boji ako ne da zadnju energiju i sve svoje načine, da neće dobiti ono što si želi (ma za običnu čokoladicu se postavlja na glavu unaprijed). Tako se je jadna borila tih 8 dana u rodilištu, da dođe do svojih prava.
Pinochio, znaš li da su Viktorija i Erika bile dvije od tri primalje iz Varaždina koje su bile na seminaru A. Robertson.
A ravnatelj je dao podršku i suglasnost da čak troje ljudi ode taj dan u Zagreb. Bez njega isto to ne bi bilo moguće.
predivna prica koja govori puno o ljubavi i zenskoj snazi...
jos jednom cestitam :heart:
pa, pocetak price od Pinnochio je ovaj:Citiraj:
TinnaZ prvotno napisa
naravno da zna. ;)Citiraj:
Ova priče je osim prije 3 i pol godine započela i na seminaru Andree Robertson gdje sam između ostalog došla upoznati već legendarne riječke primalje i najaviti im svoj dolazak u riječko rodilište sa željom da drugo dijete rodim tamo. Vratila sam se kući pomalo razočarana jer to na kraju nisam napravila, a shvatila sam da su mi račune "pomrsile" varaždinske primalje.
točnije, na seminaru su bile 4 primalje, od toga 3 prisustvovale na mom porodu (a u vž ih ima ukupno 11). i, ne, nisam ništa naštimavala i porihtavala...tako je moralo biti 8).Citiraj:
TinnaZ prvotno napisa
pa i dobro si me svrstala ;)Citiraj:
Poslid prvotno napisa
pobrkale mi se brojke i godine
nemreš vjerovati, kak ti se sve složilo
ali 4 od 11 i nije tako mali postotak vjerojatnosti
Treće desetljeće je 20-29 godina. Ja i ti smo u četvrtom. :mrgreen:Citiraj:
pinocchio prvotno napisa
predivna prica :heart:
evo vidiš, već pokazujem znakove demencije :lol:
Citiraj:
pinocchio prvotno napisa
:lol: :lol:Citiraj:
Treće desetljeće je 20-29 godina. Ja i ti smo u četvrtom.
i ja izgleda, pomiješala sam broj godina iz tvoje priče i primalja
prekrasna priča :heart: , a slike :zaljubljen:
kraj ovakvih priča i ja jedva čekam svoj porod u Vž-u
Cestitke mami, bebi i Momze...
Lijepa prica!
kažu da nikad nije prekasno za čestitke, pa evo i mene!
Čestitam!!!!
Ah, kakva nostalgija me obuzela kad sam gledala slikice! Ovaj čas bi išla rodit još jedno dijete! :heart: ( samo, ak bi porod ovaj put mogel trajati manje od 11 sati :oops: )
pa čini mi se da niti od Pinochio nije trajao puno kraće, počeo je u 09 sati navečer, a završio negdje u Erikinoj smjeni ujutro koliko kužim ...??
Nije dužina poroda ono što razlikuje lijep i ispunjavajući porod od teškog i traumatičnog.
Moj drugi je npr. trajao od noći prethodnog dana do noći sljedećeg dana, dakle nešto manje od 24h. I bio je puuuuuno lakši od provoga koji je bio na silu isforsiran da završi za cca 7,8 sati.