di ste bili preglasni, jel u Lenuciju? :lol:Citiraj:
fjora prvotno napisa
ja sam mislila da smo ih mi s Prije zaceca tam vec na sve navikli :mrgreen:
Printable View
di ste bili preglasni, jel u Lenuciju? :lol:Citiraj:
fjora prvotno napisa
ja sam mislila da smo ih mi s Prije zaceca tam vec na sve navikli :mrgreen:
:lol: Nema šanse da shvatim kako se to citira. Klikneš quote i šta - opet m ispadaju hijeroglifi. Nela - ti ćeš to meni one-on-one objasnit kad ti shvatiš. BTW, i MM programer pokušavao - nije shvatio.
Fjora - a propos seljakanja, meni je baš bilo fora - akcija, akcija.
hi,hi, eto vidiš, niste me uzalud proglasili event man. :saint: , jest da me još malo zeka prognoza, ali to nam je sada nekako zaštitni znak.Citiraj:
fjora prvotno napisa
evo ja kao nešto sad kvotala pa bumo vidli, ak uspije pokazem ti ina sljedeći put na kavi.
Inače, sve ste stvarno super izgledale i sve si nekak mislim da sljedeći put ipak opalimo neko slikanje :P
( slazem se s otom da ina nekak posebno zrači :heart: )
Juhuuuuuuuuuuu, uspjelo je !!!!!!!!!!! ( mislima na kvotanje)
Ovo mi je sad stvarno izazov! Sad će moj programer na Krku sigurno preko laptopa probat shvatit kako se to radi :lol:!
ina, uz svaki odgovor piše kućica sa prozorčićem quote kad to stisneš u poruci piše to što si quatala i nakon toga - ispod pišeš kaj hoćešCitiraj:
ina33 prvotno napisa
možeš i sama napraviti quote, ali to je kompliciranije
prije nego što pošalješ pregledaš poruku da li je to to što želišCitiraj:
sama napišeš nešto
zacrnis sto zelis citirati pa kliknes quote... i eto ga saljemCitiraj:
ina33 prvotno napisa
s tim da ovo bas ne sljaka tak jednostavno u firefoxuCitiraj:
asja prvotno napisa
kaj vas muci quotanje?:mrgreen:
forumi funkcioniraju na principu BBCoda, e sad da ja ne teoretiziram tu nesto evo vam link na vodic za BB-kod gdje je sve lijepo objasnjeno :)
BBCode vodic
nadam se da nije problem sto je to s drugog foruma, ak je nek moderatori brisu, al nisam to uspjela naci na Rodinom forumu :/
Hvala svima koji su se uključili u temu kvotanja, ako to ne savladam preko vikenda.... onda kvragu sve :lol: !
ajde inice svladala si ti i teže stvari od kvotanja.. :love:
Pozdrav svima, ma tako dugo želim doći na tu kavicu, da to nije normalno, za prošli četv. mi je muž čak spremio i sve moje nalaze, kao nek se nađu :lol: , ali sam bila na putu, kada će slj. kavica i kako ću vas prepoznati??? ak, me primate, skupa sa nalazima :mrgreen:
Draga Helena, naravno da si dobrodosla! :love: Prati ovaj pf i topic kavica, sigurno ce sljedeca biti uskoro, tj. u 9. mj.
Hvala Enya, dolazim slj.puta, obavezno, nema šanse da me nešto sprijeći ;) , svima šaljem :*
Hm to je to zar ne? :mrgreen:Citiraj:
ajde inice svladala si ti i teže stvari od kvotanja..
Bilo je baš OK na kavici. Zračila nam naša trudnica nadam se da smo dobro upili tvoje zrakice i da nas bude čim, čim prije tim,tim bolje što više trudnica.