-
Bebač na rame i put pod noge :)
Moj mališa ide svugdje sa mnom, dojim ga di stignem (više je drugima neugodno nego meni). Čovjek jede svaka 2 sata i za to vrijeme ne stignem ništa obaviti i već moram juriti k njemu doma, tako da smo od prvog dana nerazdvojivi i baš nam je super. A nekako sam najsigurnija kad je sa mnom, ipak mame znaju najbolje. Još je mali, sad ima 3 mj.
-
i ja mislim da je najbolje da idem...ostavili smo ga neki dan kod bake i isto je plakao i plakao jer nije bilo cike...tako mi je bilo zao malenog.
-
i ja mislim da je najbolje da idemo zajedno...ostavili smo ga neki dan kod bake i isto je plakao i plakao jer nije bilo cike...tako mi je bilo zao malenog.
-
Ja baš nisam za nanašanje sitnih beba po zatvorenim prostorima tipa dućana i sl. pogotovo ne u sezoni viroza i gripe. Kada bih baš morala negdje ići ostajala je s tatom i izdojenim mlijekom za svaki slučaj.
-
I ja sam i sa Jankom i sada s Ivom hodala naokolo već od ranih dana. Kao što cure kažu, gdje cica tu i beba. Ako malo i zaurla, pa beba je, mora tražiti svoje na neki način...
O shopingu za sebe još ni ne razmišljam jerbo imam viška kila i dok još to ne ode niš od shopniga.
A za ostali shoping mi je super marama. :D
-
Ja moju stalno vodim sa sobom,podojim je prije izlaska obavezno tako da većinom sve prespava,ali ako bude gladna kad izadjemo vani dam joj negdje sa strane...neki dan smo bile u kozmetičarke i lijepo se probudila baš kad sam se završila depilirati-podoj- pa smo cijeli dan ostale vani....to mi je baš super kod dojenja...iako većinom moram priznati kad smo vani sve prespava zna spavati i po pet ura u komadu......