Potpisujem wewu! :heart:
Printable View
Potpisujem wewu! :heart:
a sukice ti je od milja za sekice ?! :? :mrgreen: :P [/quote]Citiraj:
mama courage prvotno napisa
Jesi li gledala Smogovce kao mala? Sjećaš li se Kumpića koji je Crnog Džeka zvao guzda i sve je govorio na u? Onda ti je jasno otkud suka. ;)
Jesi li gledala Smogovce kao mala? Sjećaš li se Kumpića koji je Crnog Džeka zvao guzda i sve je govorio na u? Onda ti je jasno otkud suka. ;)Citiraj:
mama courage prvotno napisa
dobro dosla i sto prije otisla na trudnice
dobrodošla i što prije postala trudnica :heart:
Pozdrav
Bok Lunina sukice :)
Nadam se da ćemo se družiti na proljetnim kružocima tudničkim (nekako se još nisam udomaćila) ali i na ostalim dijelovima foruma.
A za Lunu, pa da, oduvijek je bila (i ostala) zanimljiva, simpa, vesela ... samo kaj je malo narasla ;) I uvijek je lijepo pjevala :lol: :lol:
pozdrav. :)
seke su ti super bica. i ja imam jednu koju jako volim, a koja je isto tako daleko. :(
svim curama puno hvala na pozdravima, stvarno mi tako uljepsate dan!!!! svima zelim ono sto si same zele i to bez dugog cekanja!!!!
nek vam je lijep dan cure!!!! :heart:
I od mene. :heart:Citiraj:
Hello tetko prekrasnog nećaka (i sestro ništa manje krasne majke mu)!
Suka, smanji malo doživljaj sa smajlićima, ispadaš histerična! :lol: :*
UskličnicimaCitiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
:roll: sama sebi
:D :D :D
ti imas 41 godinu :shock:
nema sanse!
mislim, znala sam da si Lunina starija seka, ali ono, mislila sam 2-3 godine.
izgledas tako mladjahno :)
bas mi je drago da si ovdje i nadam se da ces uskoro na kruzoke trudnica!!!
dobrodošla!
Dobrodošla! :D
dobrodosla lunina seka!! :D
Dobrodošla! :)
I želim ti da što prije uživaš u čarima majčinstva
evo nakon dugo vremena sam opet pogledala ovaj post i jos jednom se zelim zahvaliti svima koji su me tako lijepo i toplo prihvatili i HVALA na komplimentu da izgledam mladjahno, nadajmo se da ce i to pridonijeti normalnoj trudnoci! Svima puse i lijep dan :love: