moja mama kupuje u calidi i benettonu
mi u hm-u kad baka dugo nis ne pokloni
a benettonove i svijetle u mraku :)
Printable View
moja mama kupuje u calidi i benettonu
mi u hm-u kad baka dugo nis ne pokloni
a benettonove i svijetle u mraku :)
obični najobičniji dućani s dječjom robicom. super, fine, pamučne 50-70 kuna.
zadnja kupljena u ŠC Prečko na katu - sa spidermanom
Mercator ima super liniju donjeg rublja za djecu.
Možda malo skuplje , ali nama je to najbolji kroj gaćica koji smo našli .
U Iani kupila piđamicu za 99 kn finu, pamučnu zimsku, a donji dio trenirke isto zimske za 59 kn. Meni se to čini skroz OK cijena.
Joj sad sam skužila da sam na 3-6 god, a mi imamo 2. Tako da je moguće da u Iani nema tih modela za veću djecu. Sori.
MTČ, a i u većim Crtić dućanima ima krasnih 100% pamuk, mekanih, super se peru...
Merkatorov Lumpi je isto super pamuk, jedino je problem sa većim brojevima. Ja nikad ništ ne pronađem.
H&M super.
U Zeplinu u ŠC Prečko, po 70-80 kn, turski, vrlo kval. pamuk;
veš dević u dućanu na rudešu i na placu i gamauf u tkalči, turbo domaći
mamalada, a di je dević u Rudešu, njihove su mi potkošulje super...
Meni su u Ipercoopu pidžame super, kupujemo ih već dugo, ali su ponekad prevelike razlike u brojevima, ono 7/8 pa 9/10, prva mala druga velika...Getro isto ima dobre, ali nekako u zadnje vrijeme naše veličine 128 rijetko ima, obično nađem 1, a trebamo bar 3 istog broja.
Mercatone zna imati finih pidžamica,tamo smo ih dosta kupili, baš smo neki dan kupili 2 na sniženju po 60 kunića, tanke i mekane...
I ja sam puno pidžamica kupila baš u Getrou, firma baby-star. Fini puniji pamuk, super se održava, a cijena bagatela.Citiraj:
apricot prvotno napisa
Nedavno sam upecala jednu u Kaufladnu za 50 kn, jednodijelnu, što mi je za Lindušku najbolje i najtoplije za noć, a super je neki dizajn, narančasto- smeđe- bijele prugice.
Mercator - pidžamice za dečke 80 kn (kupili 2 komada)
Inače, ako što kupujem u nenormalnim količinama :( to su čarapice i pidžamice.
Pidžamice iz razloga, što se ispostavi da mi niti jedna nije baš kako treba. No, evo ovako naša ocjena :) :
Benneton pidžamice - najvažnija stvar je da nisu predebele. Jako jako ok pamuk. Cijene ovisno o ljetno - zimskoj robici ali negdje preko 100 - 150 kn...ne držite me za riječ, ali nije preskupo.
Zara - preslatke pidžamice. Ali, gornji dio UVIJEK prekratak!! Bubrezi uvijek goli. :/
Mercator - ok, jeftine, ali su stvarno zimske. Pamuk je malo predebeli i u ovo "niš koristi vrijeme" L. se previše u tome znoji. I neko je "blesavo" kriš-kraš tkanje pamuka.
Ostali proizvođači - HM - ok. Ali rijetko tamo idem. Za druge nemam pojma.
I offtopičarenje....čarapice. U konstantnoj sam potrazi za 100% pamuk čarapicama...pa u nedostatku inih, kupujem one sa što više pamuka u sebi.
Preporuka - znate li da (više manje) samo u Okaidu imate nekih modela čarapica koje su 100% pamuk? Ne znam za drugog proizvođača (muških) čarapica koji proizvodi 100% pamučne.
ja sam nedavno u calzedoniji kupila (cini mi se 100%) pamucne dj. carape.
bile su na rasprodaji. ali samo jednobojne.
vrlo često sam naišla na preporuke da se ne kupuju 100% pamučne čarapice, nego da ima barem 5% nečega drugoga.
ja volim da čarapa ima tih 5% elastina, da ne klizi niz nogu, a i da se brže suši u slučaju znojenja...
osobno, ne volim benetonove pidžame jer mi je njihov pamuk pretopao.
i meni je benetton pretopao za proljetnu/jesensku pidžamicu. iana ima krasan tanki mako a nije preskupa.
Opet ću ponoviti ;) - Iana ima izvrsne supertanke ljetne pidžame
Čarape su i meni problem, jako ih teško nalazim, a opet su mi najbolje iz H&M-a, samo i tamo je upitno što imaju u kojem trenutku. Lea je dugo nosila (za po kući) odlične čarape kojih je MM nakupovao hrpu u H&M-u - pamučne, obične, jednobojne, dokoljenke. Sad su joj premale a nije opet bilo takvih pa je MM kupio neke sa danima u tjednu i te nisu nešto.
Inače čarape najčešće kupim u Calzedoniji
Istina, ali im se i superbrzo naprave rupe i odu šavovi.Citiraj:
Mima prvotno napisa
Naše su još u komadu :mrgreen:
Lucky you.
Ovu Meginu nema šanse da Linda naslijedi, za razliku od "getrojskih". :mrgreen:
okaidi, kako si već rekla a drugi nitko da ja znam.Citiraj:
mamma san prvotno napisa
najbolje što sam uspjela su:
benetton u smičiklasovoj 95%, 5pari za 109kn (naravno prelijepe boje)
i Iana isto 95%, 29kn jedan par/dokoljenke
meni su najbolje piđamice iz benettona i crtića po kvaliteti;
znala sam kupiti dok je vid bio manji i coconut, i to je skoro uvijek bila bačena lova..općenito mi je ta TL roba jako loše kvalitete.
mislim da ću mu sad kupiti jednu u prenatalu /ima jako lijepih, 100 kn/,
a moram i namu chekirati...
XCitiraj:
anek prvotno napisa
Galeb za nekih 70 jn, i potkošulje su im super