Mom sinu je najveći domet u sređivanju da se počešlja i to radi samoinicijativno samo kad je zaljubljen. Jedno vrijeme je volio nositi one plastične narukvice s natpisima i to je sve.
Printable View
Mom sinu je najveći domet u sređivanju da se počešlja i to radi samoinicijativno samo kad je zaljubljen. Jedno vrijeme je volio nositi one plastične narukvice s natpisima i to je sve.
Kod nas je isto ovako, vecina misli da je curica. Ali ja sam bas dobila suprotan dojam od Anite - mnogo ljudi se kasnije ispravi da su tako mislili zato 'sto je lijep kao curica', 'ima pravilne i njezne crte lica, pune usne' i slicno. Meni svejedno - prekrasan mi je svakako. A s druge strane, znam dosta roditelja kojima su smetali komentari da je curica djecak, trudili su se onda stavljati na silu ukrase - kao da djecaci nuzno nisu njezni, pravilni, lijepi ili stovec... :roll: Inace malisa jos nije pokazao zanimanje nizasta sto bi se moglo svrstati pod 'metroseksualno'.Citiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
Anegdota: jednu mamu su smetali takvi kometari za curicu i inzistirala je da tata stavi rozu ukosnicu na prilicno celavu glavicu potomcice - na sto je tata iznerviran viknuo - a kako, sta oces, da je zalijepim iznad cela? :mrgreen:
Znala sam da ćeš se ti javiti, i znala sam da ćeš spomenuti Lovru 8) , meni je bila genijalna ona uzjava: 'Mama, kako ti dobro stoje te hlače, hoćeš i meni kupit takve?' :lol:Citiraj:
marta prvotno napisa
Genijalac mali... :zaljubljen:
labello mu je obavezan. kad sam se ja sminkala pitao me kad se on moze sminkati a ja ko iz topa "kad malo narastes, nije sminka dobra za tako njeznu kozu" a mm :shock: :x kao sto rece anki on ima 0% tolerancije za te stvari :mrgreen:
ne govorim mu sto je za curice a sto za decke, pustam ga da istrazuje. za rodjendan je zelio kolica i bebu pa je to i dobio :)
a kad nesto bira sam, redovito je ruzicaste boje :mrgreen: i ogradica od kinderbeta mu je bila takva dok se nije preselio u veci krevet.
Nije nikad komentirao, ipak mu je kod njega izgleda puno toga drugog interesantnije :) .Citiraj:
Baš me zanima što kaže na uvijek iste, razvaljene cipele mog M.
:heart:Citiraj:
leonessa prvotno napisa
Filip ne obraca paznju na kremice i sl. (a nisam ni ja bas tu neki uzor), a igra mu je poprilicno muska. Auti do besvijesti, pa trcanje i sutanje lopte, malo kocke i crtanje, plisancima niti ne prilazi, a bebu-lutku izbaci iz kolica, pa divljacki vozi kolica po ulici. Ipak na prvi susret svi misle da je curica jer ima dugu kosu (nisam ga jos sisala). MM-u kao to ne smeta, ali stalno spominje da bi ga trebalo osisati. Ja mu rekla da ga odvede na šišanje ako želi, ali samo zato jer znam da MM-u treba par godina da to i napravi u vlastitom aražmanu :oops:Citiraj:
mommy_plesačica prvotno napisa
Par puta je (Filip, ne MM) tražio da mu stavim maskaru, pa mu ja znam odgovoriti da "se dečki kod nas većinom ne šminkaju". To mi se čini i istina, a i politički korektno.
;)Citiraj:
tanjads prvotno napisa
moj je još mali, ali ako ikad dođe u tu fazu, ni ja ni sveki se nećemo dobro provesti.. :roll: mm je za čarapice sa šarenim rigama rekao da su "gay".. :roll: :roll: :lol: i nije dopustio da izađe iz bolnice u tutici koja je na sebi imala dvije žabice , zamisli nacrtane rozom bojom..moram li reći da mu je to na kraju bila najdraža oprava za njegova macho-muškića??? :lol:
Angie75, pssst, ne spominji TM, da se MM ne bi bacio u akciju.
I kod nas je isto tako. Bilo je čak i sličnih "ispravljanja" jer je "lijep kao curica"... no, radi oblačenja i dulje kosice, vidim da (neki) stariji reagiraju sa velikim čuđenjem i neodobravanjem, kao što je onaj upit pokazao.Citiraj:
summer prvotno napisa
Ma.. uopće se neću opterećivati time.
AA isto ima dužu kosu, nosi sve boje osim roze i često ga zamijene za curicu (iako ga nikad nisu zanimale "ženske" igre). Najjači mi je komentar jednog tate koji je sinu na toboganu rekao: "Pusti da se curica (AA) prva spusti, žene uvijek imaju prednost."
Kod nas u parkić dolazi presladak 2,5-godišnjak s kosom do pola leđa i moram priznati da sam se par puta ulovila da razmišljam - što ga kog vraga ne ošišaju, izgleda kao curica :mrgreen:
moj sin može nositi dugu kosu kad on to odluči i kad je bude sam mogao prati
dok F nismo ošišali svi su komentirali - vidi curica, od kad je ošišan je to prestalo, ali više ne dam tati mašinicu u ruke, dakle, očekujmo opet... ;)
od boja - nosi sve osim roze, mada ipak najviše plavo jer i ja nosim najviše tu boju, pa da je bila i curica nosila bi plavo :mrgreen:
a kremice - obožava, mlijeko za tijelo je obavezno nakon tuširanja, ličeko maže sam dok mu ne oduzmemo kremicu, gleda pažljivo kad se ja šminkam, a robicu bira sam - nema šanse da mu obučem majicu koju sam ja zamislila ako se njemu ne sviđa...
Osim sto ponekad iziskuje moj karmin, Viktor je u totalnoj Balkan - macho furci. I divi se svom glavicu kad god stigne....
:roll:
ninet, bas sam se pitala gdje si ti :)
Prvo puno posla, onda malo odmora....onda cekam da prodje bura ovdje... :mrgreen: ...i evo me...
:*
Ja bih se samo osvrnula na ovaj, tako često dobiven, kompliment 'lijep je ko curica'. Kaj to znači da dečki u biti ne mogu biti lijepi, ali s obzirom da izgledaju ko curice onda jesu??
Drago mi je da si to napisala, jer sam ja pregrizla jezik da ne budem svakom loncu poklopac. Moj M. je lijep, a izgleda kao dečko i tako je izgledao još kao mala beba.Citiraj:
MalaSirena prvotno napisa
I moj F... :heart:Citiraj:
Zdenka2 prvotno napisa
Ja V nikad nisam smatrala lijepim. A da je sladak - najsladji je na svijetu.
Mala sirena - pa mi smo ipak ljepsi pol nismo li? :mrgreen:
isuse sad sam otvorila i umrla od smijeha :lol: :lol: :lol:
naime moj toncek se ujutro sminka s menom i ceslja s cetkom i jako voli moje slape i cipele....a da o parfemima i kremama ne pricam,naravno tu su i sminke za usta i ostalo.
a deodoransi su mu opsesija
i tako jedan dan dojdemo mojoj mami i on u kupaoni navali na dezice a moja mama kaze-daj toni sve si naspricao po sebi kao kaka peder....( u sali-ne posprdno-moram naglasiti) i tako moje dijete sada kada se ide van odjuri u kupaonu i kaze-daj me spricaj ja sam ti pedej!!!!!! ja umrem i kazem-ma jok mozes biti ako zelis metroseksualac...on kaze ok -metro :*
toncek, legendo!!! :lol:
daj reci.....sam mi fali uvrticu da to kaze i ------HOP----eto mene na razgovoru kod psihologa npr :lol:
uh, pogledaj koliko nas je gore - jos ces se i nacekati u redu kod psihologa zbog istog problema... :lol:
tonček, zakon :mrgreen: