spavati cijelu noć!???????
ja sa tome više i ne nadam
živjela sam u nadi 9 mjeseci
Printable View
spavati cijelu noć!???????
ja sa tome više i ne nadam
živjela sam u nadi 9 mjeseci
moj maleni je mrvica od 3 i pol tjedna pa je normalno da još ne spava cijelu noć i da često papa noću, ali kad čitam vaše postove... :shock:
pa kad se vi žene naspavate??? meni je i ova 3 tjedna već predugo i konstantno sam pospana... nadam se da će se uskoro prorijediti noćni podoji na barem 3-4 sata :/
Sunčica je prespavala noć s 7 mjeseci, ali smo jednu, tako da nam pokaže da ona to može :)
Inače imamo 2-3 papanja u polusnu, meni to ne smeta jer je namjestim na ciku i spavam dalje
Ništa od toga :nope:
Neku večer sam mu uvalila rižine pahuljice u moje mlijeko, kao sad će on spavati 3 sata u komadu.....nakon sat vremena je bilo vaaaaaaaaaaa... :/
Moj Marko koji je sada 7 godina - poceo je spavati po noci tek kad smo prestali cicati,
ALI ZATO KLARA KOJA JE SAD 9 mjeseci - :D POCELA JE SPAVATI CIJELU NOC OD 2. MJESECA!!!!! :D
Samo je dojila 6 mjeseci i ni sama nisam mogla vjerovati da prespava:
legla bi oko ponoci - a budila se oko 10-11 ujutro. Nevjerojatno, zar ne!?
SAmo sada su izgleda poceli problemi sa zubima i sad mi je tek veselo, sad se budi i po 7-8 puta i jako kmeci... ali bumo izdrzali, sve su to faze....
s 2,5 godine
nakon nekog vremena jos jednu, pa jos jednu, i to nam je postalo uobičajeno, a iznimka buđenje :D
mi još nismo prespavali noć u komadu - uglavnom klopa 2-3 puta ;)
LUka je 7,5 mjeseci i još nije prespavao noć... doduše, jednom mu se zalomilo kad je bio 4 mjeseca, od 9 naveče do 9 ujutro, šta reći... išla sam gledati jel diše :mrgreen:
moja još nije...
nama ni da se zalomi!
sa mjesec dana. Spava od 22,30-6,30
Negdje oko druge godine,ali još se zna buditi i tražiti nešto :roll:
Fascinirana sam kad netko napiše da mu dijete spava cijelu noć od prvih dana,nama je to SF .
Uživajte dok traje....
Nažalost sa 13 mj. kada sam ga prestala dojiti, jer bi se bar jednom budio po noći da sisa.
hm.. kada je M prvi puta prespavao cijelu noc? Ovako...
od treceg do negdje pocetka petog mjeseca zivota je spavao u komadu od 8 navecer, do 6 ujutro, onda bi ga nahranila i produzio bi nekada do 7 ili 8. Medjutim, nakon toga ( sada ima 6 mj ) se poceo ful buditi po noci! Zaspe u 7 navecer, i onda ga hranim nekad i svaka 2 3 sata, oko 10, pa 1, 2 po noci, pa opet pred zoru, i onda u 6 vise nema spavanja. Katastrofa! Mislila sam da kada je poceo spavati onako ljepo u komadu, to je to, super.. kada ono :cry: nema spavanja
mislim da su to sada zubi, neki skok, tko zna sta... jos uvijek ga samo dojim. Mislim da spavanje cijele noci nema puno veze sa dojenjem.. meni su isto govorili kao zene koje doje ne spavaju., to uopce nije istina.
Nije se još dogodilo.. :roll:
Hm, Iva je prvu noć kad smo došli iz rodilišta, znači bila je stara 5 dana, spavala od 11:30 do 6 ujutro. Meni je to cijela noć :mrgreen: .
Naravno dojena je, a i Janko je znao još dok je dojio prespavati noć. On je redovito počeo prspavati cijelu noći s 22 mjeseca kad je prestao cicati
Marta ima skoro 5mj, i jos uvijek doji 3x nocu..
a ja se nadam..
Do sada se to još nije dogodilo.Najduže je bilo od ponoći do 6 ujutro bez buđenja...mama je onda bila jaaaaako naspavana!!!!
najduže kaj je prepavao bilo je 6 sati u komadu s nekih 3 mj. odonda se budi jako često :/
spavala u komadu od 20 do 7 od svojeg 6. tjedna do 3. mjeseca. od onda smo promijenili toliko ritmova, raspon buđenja od 1 do milijardu. sad se zalomi koja noć s jednim buđenjem i to mi je vaaaau. odavno sam se prestala nadati, prekrižila opciju spavanja cijele noći i od tada sam psihički odlično!
Jakov ce 5 mjeseci, papa 2-3 puta po noci.
nedavno, sa 16 mjeseci, iz čista mira, makar još cikimo, al probudimo se tek oko pol 7
Sa 31 mjesec, otprilike 2 mjeseca nakon prestanka sisanja.
Do tada je bilo od 5 do 25 buđenja.
Moja je cura cijelu noć prespavala 3 dan života.Do 5-g mjeseca spavala je od 20.30 do 6.00,a poslije 5-g mjeseca spava od 18.00-6.00.Probudila mi se u noći možda 3 puta s tim da je cicala i odmah zaspala. :D
sa mjesec dana nepunih. Od 21 do 6:30!!!! I od tada i dan danas (8 mjeseci) spava tako... :P
Mi smo 100 svjetlosnih godina od ove price ... Leili se zna zalomiti da odspava u komadu 3-4 sata ali tada je obicno gladna ko vuk, ali se ne budi vec samo zijeva trazeci cicu ... stvarno mi SF procitati da vam bebaci sa mjesec-dva spavaju cijelu noc :shock:
i ja prijavljujem bebu spavačicu, a podoji su joj po 5 min, pa i ako se probudi, jedva da i skužim
al zato noa :roll:
nacicava , bunca, sanja, baulja u polusnu...
Lea je isto mala spavalica,sa misec dana je prespavala prvi put cilu noć i od tada spava od 8:30 do 7:30. sad će godinu dana i još uvik spava tako,a i po danu odspava u dva navrata. spavalica na mamu :)
Mi više ne dojimo, i dalje se budi 2-3 puta.Citiraj:
duška prvotno napisa
meni se dogodilo sinoć da je sara zaspala između 21:30 i 22 i probudila se u 5.20, meni je to cila noć :mrgreen: e i da, ima skoro 2 mj. A Jakov je počeo spavati cilu noć poslije 1. rođendana. Naravno, oboje su dojeni.
Sa nešto više od dva mjeseca - zaspe oko 22h i ne budi se prije 6, a ponekad i dulje. Ali zato preko dana gotovo da ne spava
Dora ima 5 mjeseci i još se uvijek budi svaka dva sata, a nekad i rijeđe :/
Jos uvijek cekamo taj dan,ali kako smo krenuli necemo ga skoro docekati.L se budi minimalno 5 puta od toga obavezno 2x jede.
Zalomilo bi se ponekad sa Mazom da odspava od 23 do o5, i tada mi je to bila cijela noc, ali kako je 'starila' to se sve rjedje dogadjalo, tek odnedavno spava bolje, i mogu reci cijelu noc.
Prestali smo dojiti kad joj je bilo 11 mj. tako da nama bas i nema neke veze...
18 mjeseci, prije mu se, pokatkad, znalo zalomiti do pola 6! :mrgreen:
vidim da su iskustva svakojaka,kod nas isto krenulo na gore,em se češće bude am što mi je jako čudno kad se probude prvo plaču,neće jesti neće piti i tek nakon pola sata nošanja pojedu pa opet zaspu.ja se ponadala kad su veće duže će spavati a ono obratno...
naš mali je 6m i pol, budimo se kako koju noč. na dva sata, tri, nekad spavamo 5 u komadu... meni se čini, da to najviše zavisi od probave i zubiča. a frka oko toga je tek krenula:-))
15 mjeseci, jos nije.
Sutra 19 mjeseci i još nije :)
Moj maleni je prvi put prespavao od 21-05 h sa 2,5 mj. Od tada spava od 21-09 h. Pravi pospanko ;)