Čestitam :D !
Printable View
Čestitam :D !
čestitam :D :heart:
Čestitam od :heart: :D
bravo nikolicc :D
hvala curke
eto može se, usprkos dojenju
što bi rekle babe, otčepilo se :lol:
evo da malo dignem temu! :mrgreen:Citiraj:
Mary Ann prvotno napisa
puno, puno zadnjih dana razmišljam o tome, i mislim da ću krenit polako.
naime, ja bi išla u prirodni ciklus,za početak.
jel može mali kratki info kakvo je stanje na SD za takve postupke, može i na pp.
ima li vas koje ste već krenule po drugog anđela,ili ste već uspile, i kako je to po drugi put prolazit svu tu proceduru?
Ja sam bila drugi put prošle godine.
Mislim da nisam bila spremna.Taman mi se posložilo nekoliko nepogoda.Uletila sam u novo naručivanje inekcija, svi zbunjeni.
I od početka sam imala osječaj da neće upaliti i samo sam htjela to odraditi.
Ovih dana se spremam ponovno.
I radim planove na koju karticu otvoriti minus, ako ne uspije.
i mi smo probali..od smrzlica nije bilo nista, prirodna se nije oplodila, 3. stimulirani-koma, sve je nekako bilo krivo od pocetka :( , i uzasno sam bila razocarana reakcijom svog tijela na tu hrpu hormona :( ...i sad, sto financijski, sto emocionalno sam par stepenica nazad. Imam jaku zelju za jos jednim djetetom (bas sam jucer gledala malo filmice kad je P. bila mala, i ne moram vam reci o osjecajima :heart: ), ali cini mi se da nisam (barem sad) spremna za razocarenje, a znate, kad imate jedno, onda se samo molim Bogu da bude ona ziva i zdrava, a ostalo ako dodje.
A i da se pohvalim, postat cu teta i to 2x (strina, ujna, sto god), moj brat i MM brat, cekaju bebicu :D
a kad citam te stare postove gore...vidim da ima puuuno cura koje se mogu pohvaliti drugim :*
:heart:
Samo da pružim podršku svim mamama koje kreću po svoje drugo djetešce! :)
Moram priznati da i ja, u 24. tt, već razmišljam o svojoj sljedećoj trudnoći. Možda malo ekstremno, ali eto..... Valjda u borbi sa neplodnošću postanemo i te kako svjesni koliko je u cijeloj priči dragocjeno vrijeme....
Kad sam ležala na intenzivnoj nakon prvog carskog, sa nama je ležala gospođa (koju smo svi zvali teta D. jer je imala sigurno preko 40 godina) nakon poroda drugog dječaka začetog uz MPO. Rodila je uz spinalnu anesteziju, i oporavljala se znatno brže od nas prvorotki (ma kad znaš kako ide sve je lakše :))
Imajte hrabrosti, sva su djeca Božije davanje, naš je udio u stvaranju minimalan.
P.S. ležala je samnom i jedna žena koja je u 35. godini rodila prvo dijete isto nakon MPO trudnoće. Valjda sam i zato osjetljiva na vas, i uz vas i srcem i dušom, i stalno vam virim na pdf :heart: