Citiraj:
marta prvotno napisa
Citiraj:
Dalm@ prvotno napisa
OK, ali mene zanima: Jel' to onda znači da se nikad u životu nećeš odreći tih 5 cigareta dnevno?
Sori, ne prozivam ja tebe osobno, samo pokušavam shvatiti...
Vjerojatno nece, jer ce se uvijek naci netko tko ce ju potapsati po ramenu i reci da vise skodi stres nego 5 cigareta dnevno, sto smatram totalnom gluposcu...
I potpisujem ninocku.
Marta shvacam tvoj stav, meni je npr doktor takodjer rekao istu stvar ali tek nakon sto sam probala ostaviti cigarete.
Ja sam teski ovisnik (i svjesna sam da me to neopravdava) i moja nikotinska kriza izgleda kao i alkoholna.
Jesi li kada vidjela dugogodisnjeg alkoholicara koji se skida na "suho"?
Ako nisi da ti docaram: grcevi u misicima, aritnija, visok tlak, nekontrolirana drhtavica...
Sve sam ja to prosla kod svakog pokusaja.
Kada sam dosla kod doktora izgledala sam kao duh.
Zavrsila sam na Ormidolima (zbog visokog tlaka) i Normabelima za smirenje.
Nakon 2 tjedna na kontroli mi je doktor rekao da to nema smisla i rekao mi da probam s par cigareta dnevno a ako se stanje ne smiri da me salje u bolnicu (htio je provjeriti svoju teoriju o nikotinskoj krizi, tada ni ja nisam znala da je to zbog toga).
Za tjedan dana mi je ukinuo Ormidole, 2 tjedna nakon toga Normabele jer je sve bilo u redu, sve se vratilo u normalu :/
Znam da to sada zvuci kao opravdanje i vjerovatno sam ja rijedak slucaj, samo sam htjela napomenuti da nije uvijek sve crno-bijelo.