Mene je ova moja nedavno ogrebla do krvi po bradi :shock:
Od sad režem dvaput tjedno, čim malo provire :x
A danas ujutro me probudila tak da me ugrizla za nos (ima već dva zubića), al to je već za drugu temu :roll:
Printable View
Mene je ova moja nedavno ogrebla do krvi po bradi :shock:
Od sad režem dvaput tjedno, čim malo provire :x
A danas ujutro me probudila tak da me ugrizla za nos (ima već dva zubića), al to je već za drugu temu :roll:
Ja režem jednom tjedno, obavezno dok spava i ne smeta mu, nije se još niti jednom probudio.
A režem sa safety 1st grickalicom - i sebi režem grickalicom pa mi je tako najbolje.
A kada je u početku imao one mekane noktiće, isto sam ih grickala.
O da, i mene je već ogrebao i po nosu i po bradi. Obično taj dan kad planiram reckati noktiće - valjda da me sjeti :lol:Citiraj:
Honey prvotno napisa
A o griženju da ne pričam - počeo je kao mali peso, di prisloni glavu tu me gricne :( , trbuh, noga, ruke, rame. Rame mi je već cijelo plavo.
A ima 6 zubića.
Iskreno se nadam da je to samo neka faza i da će ga brzo proći.
Uglavnom režemo noktiće škaricama kad ga dojim, al planiramo uvesti rezuckanje i dok spava :mrgreen:
mi režemo noktiće sa škaricama sa zaobljenim vrhom. ali to su muke. stalno izvlači rukice :x , čak i kad spava povlači ruke i onda se probudi tak da ništa od toga dok spava. ja uvijek čekam da što više narastu pa joj onda odrežem. tako bar vidim šta režem :)
Prije nekog dana otkrili smo super način za rezanje noktića.
Posjedneš bebača sebi u krilo tak da je oslonjen leđima na tebe, i jednostavno uzmeš ručicu i šiškaš noktiće. Mi smo se oduševili kako smo mu dobro ošišali nokiće i brzo na ovaj način. :mrgreen:
Ja režem onim dječjim škaricama sa tupim vrhom skoro svakih par dana jer jako brzo rastu, najčešće dok malecki spava