-
Da se malo javim...
Svoj problem nisam riješila,temperatura još uvijek 37.5(već duže od mjesec dana),bila kod svog MPO-vca u Zg koji smatra da mi cista neće naškodit implataciji i da slobodno mogu u postupak,bila i kod doc koji me operirao-isti odgovor!
Lijekove dobila,ali u stimulaciju još ne idem dok temperatura ne spadne ispod 37!Sama se očito ne mogu operirati...Svi su me nekako trc-brc pregledali tako da sam strašno ljuta,i sad na kraju jedino moja ginićka smatra da je problem taj preostali jajovod!
MPO-vac u Zg me čak nije ni pogledao UZV-om,već donio zaključak na osnovu nalaza iz St i sličica moje gin!
Ponovila nakon antibiotika urinokulturu na kojoj je ipak izolirana bakterija Proteus(ili tako nekako),ali ona mi ne može raditi temperaturu sigurno!
Sad sam dobila nove antibiotike,pa ako spadne fibrica mogu u postupak,pošto sama ne mogu napraviti laparo a dva MPO-vca se složiše da ne treba,pa nemam izbora...
Možda je ipak ta beštija problem(nadam se)
-
da, znam u kakvoj si kaši-ja sam bila u sličnoj prije neke dvije godine.
sretno pa kud puklo :*
-
Ia, moja, i ja sam trenutno u sličnoj kaši dilema. Ajde, sretno, ma sretno nam svima, a šta se drugo može, ni medicina, ni život nisu 1+1=2, treba činit nekako po svom filingu i nadat se najboljem :love:.
-
Tako je to cure moje-izgleda da će bit kud puklo...po nekom sigurno hoće(a po kome će baš je teško zaključit :x )
rvukovi draga hvala za savjete i pp sve sam detaljno prostudirala,sad ću pustit da stvari teku same od sebe,a onda ću vidjet što dalje... ina moja ne znam baš što mi tebe muči ali sretno-znam da ćeš ti riješit svoju dilemu...
-