-
Becky, slažem se s tobom, jer mislim da nitko ne može znati SVE. Kod nas nema Mooncupa, pa neki ginekolozi nisu ni čuli za njega, nije mi to čudno. Kako da se netko o nečemu raspita, ako nema gdje saznati za to? Meni je ovaj forum bio prvi glas za MC i nitko oko mene nije nikad čuo za to. Frendica mi je liječnica (nije gin), pa isto nije nikad čula. To nije čudno. Kad se kod nas pojavi, tad možemo očekivati da će večina znati za njega.
Svog još nisam pitala jer nemam potrebe ići k njemu, ali kad odem, pitat ću ga kaj misli o MC ako je upućen. Također, mislim da je to samo njegovo mišljenje, mene bi više zanimalo da se napravi neko sustavno ispitivanje (ako već nije) o utjecaju na ciklus i da li je korisno ili štetno.
-
ja sam na platnenim i moram priznat uopce mi nije palo na pamet pricat sa ginekologom sta misli o tome. O njima sam saznala na rodi i odlucila ih koristiti i to je to. a sta misli ginekolog o tome, nije mi previse bitno. pa to je samo moja stvar
-
Ja ne mislim da ginic mora znati sta je mc, ali kad mu kazem da to koristim ili pitam za to, ne treba odma reci da to ne valja, ako ven ne zna sta je to i ne zeli se raspitati onda neka ni ne govori protiv toga.