Isprobali Babyove, Libero, Violetu, Alanu, Huggies. . . .Muller ove su nam najbolje i najjeftinije.
vmartina, Moltex imas za kupiti u Mulleru
Printable View
Isprobali Babyove, Libero, Violetu, Alanu, Huggies. . . .Muller ove su nam najbolje i najjeftinije.
vmartina, Moltex imas za kupiti u Mulleru
Preko dana koristimo platnene a nocu libero.
Trenutno Mullerove i sasvim su ok
Libero je svakako bolji od pampersa. Ali da li se i vama koji koristite libero znalo dogoditi da na guzi ostane mali komadića onog gela iz pelene? Nama se to dogodilo samo s jednim pakovanjem a ostala su bila savršena. Baš čudno!
Ja pokušavam naći Libero newborn, al ih nema ni u Getrou, ni u Kauflandu i ni u Mercatoreu. Za podivljat! Jel zna netko neki dućan gdje ih ima?
Pampers - nikad nam nisu procurile niti se zgužvale. Najbolje se priljube uz tijelo jer SiS nisu bucmasti klinci i premesnate, tj. predebele pelene im se zgužvaju i nažuljaju ih (npr. Babylove), pa onda i procure.
Alana smo probali i nisu loše, manje su "plastične" ali isto im je mana što su mesnatije od Pampersa.
Nase iskustvo s Pampersicama- tiha jeza i zivi uzas! Ona prva dva broja su jos nekako i sluzila svrsi, ali ono poslije... Kad malo razmislim, bolje da ih nisam ni koristila i ustedila nesto novcica, jer bi svaki puta sve iscurilo iz njih, nakon cega je redovito slijedilo kompetno presvlacenje. Kupovali smo ih po inerciji- pelene za dijete= Pampers= greska.
Otkad smo presli na Libero- preporodili smo se!
presla sam na pelene iz mullera, super su mi, ne smrde kao pampersice. od libera joj se guza sva pocrvenila.
ja sam te Libero probala par puta, sve ne mogu vjerovati da ih sve hvalite. meni su bile zivi uzas jer su ostavljale komadice gela po svuda, to mi je bilo odvratno. bojala sam se da mu ne udje u pimpaca :mrgreen:
samo opaska sastrane, mi ne nosimo pelene pa da se ne mijesamo u topik
Valjda je nakon Pameprsica svaka pelena dobra :mrgreen:
[quote="mikka"]ja sam te Libero probala par puta, sve ne mogu vjerovati da ih sve hvalite. meni su bile zivi uzas jer su ostavljale komadice gela po svuda :mrgreen:
pelene iz LIDL su dobre ja sam njima bila zadovoljna, a nisu skupe...