Bravo, Sun!
Pusa malenome! :heart:
Printable View
Bravo, Sun!
Pusa malenome! :heart:
:DCitiraj:
Sun prvotno napisa
ma super... :love:
bravo za miseka maloga :D
moj maleni se vec par put pozalio da ga buba. malo mu je crvenkasta kozica, neda mu se provuci . kaj mi je ciniti, odlazak doktorici.. pomagajte nebi da mu se zakomplicira
svakako odlazak doktorici, nemoj nista na svoju ruku.
mozda, ipak, nije tako strasno. :)
sta mislite dali se ovakve infekcije i upale ipak mogu izbjeci povlacenjem prepucija za vrijeme npr. kupanja? O tome se toliko prica, neki kazu da treba povlaciti, neki kazu da ne.. mi ne povlacimo, ali se sada stvarno pitam.. Mozda bi ipak za vrijeme kupanja trebalo prevuci koliko ide i oprati misa da se do ne skuplja?
u teoriji da no ne ide to tako lako uvijek. mi npr ne uspijevamo prevuci no na srecu nije bilo frke
Danas popodne se D. požalio da ima "bubu" na pišeku. Malo sam pogledala, nisam dirala, bilo je malo crveno.
Navečer ga idem kupat i skužimo da je pišo naotečen. Rekao je da ga ne boli i ne peče (normalno piški, nema pelenu), ali sam ja poslije kupanja ipak htjela provjeriti o čemu se radi. MM ga je, doduše, morao malo pridržati jer D. nije dao da ga pregledam. Prevukla sam koliko ide i malo pritisnula i počeo je curiti i špricati gnoj, užasno smrdljiv. Očistila sam i nakapala kantarionovo ulje. Nisam htjela zbog tog trčat na hitnu, a pedica radi sutra popodne.
Dosta je ovih dana bio gol i stalno navlači pišu, a jasno je da mu ruke nisu uvijek blistave pa si mislim da je navukao neku infekciju. Vidjet ću kakvo će stanje bit sutra, ali već nakon moje intervencije je izgledalo bolje. Mogu mu isprat u kamilici, fiziološkoj. Imam et. ulje čajevca i Garamicin. Mogu upotrijebit nešto dok ne dobijem pedicu.
Recite mi da se ne trebam previše brinut :sick:
Ma ne brini i mi smo u istom sosu :heart:
Evo ja sam baš ovu temu pratila zadnjih dana, isto nam se desilo i to po prvi puta sad sa 4 god.
Naoteklo, ispirala sa kamilicom, nije ništa izlazilo na moju inicijativu.
S obzirom da nas je zadesio vikend i to subota ujutro kupila sam bornu vodu i tri puta sa tim isprala. (jer je loše izgledalo)
U nedjelju je samo izašlo van i na tom mjestu mu je sad kožica odljepljena. Jeej!
I dalje smo ispirali kamilicom i sad kad je splahlo mažem antibiotskom masti.
Naš pedijatar je na godišnjem, a ne hoda mi se ako ne moram.
Eto, polako prolazi i ta priča, a bilo nas je isto frka.
Uglavnom, vama je izašlo i slijedi poboljšanje.
Nemo slučajno mazati sa čajevcem, ispiri sa kamilicom, a kad splahne maži sa antibiotskom masti.
Oka sa kojom antibiotskom masti mažete? Nemamo problema, ali zlu ne trebalo pratim temu.
Betrion, hvala Bogu to sam imala doma od prije nešto i super nam sad došla.
Oka hvala.
demiju se to 2x desilo
oba puta sam malo navukla kozicu i to bijelo je izaslo van. nakon toga nisam ama baš ništa dirala, niti mazala, niti prčkala. oba puta je prošlo u roku 1-2 dana
Nama se to dogodilo kad je V bio na moru bake i dede i nisu prali (natezali) pišeka dva tjedna. Njemu je isto bilo jako puno žutog ispod kožice ali to nije bio gnoj (gnoj meni srmdi onako slatkasto) nego nakupine te smegme, loja ... malo smo namakali u kamilici (tada se još koristila za to), pažljivo natezali i čistili vatom i mazali garamicinom. Prošlo za dva dana. Garamicin smo dobili od pedijatra baš za pišeka kad si je sam potegnuo kožicu do krvi.
Hvala svima na savjetima.
Nakon one epizode, drugi dan sam još maaaalo istisnula, ali više se oticanje nije ponovilo. Ispirala vodom i dva puta namazala Garamicinom. Od onda se malo više kožica da prevući. Kod kupanja si ju sam navuče koliko ide pa operemo (ali obično nema ničega za oprati).