:lol: marija pusti zenu da dahne dusom, sanjace i tebe i tvoje marifetluke :lol:
Printable View
:lol: marija pusti zenu da dahne dusom, sanjace i tebe i tvoje marifetluke :lol:
Ovo sa štapićem zvuči kao neki horor. Brrr.
Ja grlo kad boli špricam ili s propolisom ili s angalom. Da se ugnoji definitivno bih derala po antibiotiku, kojih inače nisam ljubitelj.
nego ja imam JOS jedno pitanje
sta znaci kad na nalazu brisa pise "povecana svakodnevna flora" :/
nije fer, sto ti sa normalnim krajnicima imas vise postova od mene frankenstajna! :x :cry: :lol:
:lol: :lol: :lol:
valjda ljudi znaju koji sam hiopohondar pa da mi olaksaju :mrgreen:
nego, ja bih ipak otisla i u drugi lab uraditi bris, za svaki slucaj 8)
i da te jos utjesim, ti si otvorila topic tek danas :lol:
ma nema veze, naslov mu je zato atraktivan :P
e, da, mozda da sam stavila koju fotku od juce - to cu sljedeci put :mrgreen:
vas dvije :lol:
njojza, povećana bakterijska flora znači da je posrijedi upala ali nije izoliran streptokok ili drugi "strani" uzročnik. andrej je imao nekoliko takvih angina.
ej...... super! :heart:Citiraj:
ninet prvotno napisa
velike cestitke! :D
a ove ostale se udubile u ove bljuv,bljuv metode ciscenja i ne primjecuju te.
tc,tc,tc :nono:
nenego smo mi to davno cestitale :PCitiraj:
seni prvotno napisa
ivy, je li pio antibiotik tada?
njojzice, nema virusnog gnjoja, to ti je detritus, vidiš da ti je porasla fiziološka flora, da imaš gnojnu anginu već bi zamrla :mrgreen:
i, kinder, šta ti kažeš na to čačkanje? :saint:
čačkaj draga :lol:
ja to radim godinama.
još nisam proburazila. :lol:
Ah, tako ti je to kad nisi temeljita. :PCitiraj:
apricot prvotno napisa
ma da, ja sam ti ko ćorava koka: samo napikavam po malo ;)
odoh si guliti mrkvu, cackanje mi ne ide detaljno pa me nervira :lol:
odi kod bibai, ona je malo agresivnija :mrgreen:Citiraj:
bibai prvotno napisa
Ovaj topic me stvarno fascinira. Je li vi to ozbiljno čačkate?
a valjda, a možda imaju i dugačku pincetu pa vade....ja ne bih moglaCitiraj:
filipova mama prvotno napisa
da imamo kviz o forumu ,ovaj topic bi mi bio u top 3 najgadljivijih
šta je tu gadljivo?!
kad čistiš uši, uzmeš vatirani štapić, kad djetetu brišeš guzu, uzmeš papir, kad čistiš zube, uzmeš četkicu ili zubni konac...
kad čistiš tonzile, opet uzmeš nešto...
Tako ste sugestivne s tim čačkanjem da mi sve dođe žao što više nemam krajnike, pa ih ne mogu probati malo pročačkati :mrgreen:
možda skalpel , da ti ide brže :mrgreen:Citiraj:
apricot prvotno napisa
no 1. bljakica iz tonzila
no 2. djeca jedu svoju kakicu
no 3. bljakica iz ušiju
to je mojih top 3 najgadljivijih
:lol:Citiraj:
kinder prvotno napisa
meni je ovo No 1, definitivnoCitiraj:
maria71 prvotno napisa
sad sam 1. put sretna što nemam tonzila još od pete godine
evo jos malo o "gadostima" :mrgreen:
obzirom da se moje stanje pogorsalo, a gnoj uzeo maha...zavrsila sam kod ORL-a. Uz sve moguce molbe, umiljavanje i opravdavanje, nekako sam izbjegla inekcije i dobila da pijem ospen, ili ti cisti pencilin...valjda :/
dr mi je malo spahtlom strugao krajnike od cega sam zamalo sav zelucani sadrzaj istresla njemu u krilo :mrgreen:
Jučer cijeli dan razmišljala o ovom topicu, išla spavat misleći na njega i ujutro jedva čekala da pogledam jel se još tu čačka.
pa vidis da da :mrgreen:
fakat, izgelda da je to cackanje korisno, cim je i meni dr cackao :lol:
:mrgreen:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
al to si naravno vec pretpostavila
i tako je njojza po ko zna koji put na sopstvenom primjeru naucila kako se ne treba igrati doktora....
vec 10 dana pijem penciline, bolje je ali me od sinoc opet pocelo grlo boliti i pored antibiotika grlo se upalilo i gnoj opet poceo siriti :smajlic urla:
a u subotu sam bila na kontroli i sve bilo puno bolje
i tako, sad moram opet doktoru i ko zna kakvu baju ce mi naci :smajlic ponovo urla:
ajme ,jadna
evo ~~~~~~~~~~ za oporavak
:lol: tako to biva kad sam pametnija od doktora :mrgreen:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
upravo sam dobila prvu od 7 novih drugarica- inekcija :smajlic se raduje ironicno:
Šta se čačkanja tiče- budimo realni, ako nemate taj problem, onda zaobiđite temu :*
postoji tema u kojoj detaljno opisujemo menstrualno krvarenje-
vjerujem da bi se prosječni muškarac izrigao da naleti na to
(te grudvice, te sluz, te svijetla, te tamna....)
da se razumijemo,
ne govorim o upalama koje se liječe antibioticima,
nego o ovim rupicama i gadostima koje se nalaze u njima
i ono što je zapravo gadljivo
je puštati taj smrad da živi u vašim ustima,
a ne micanje toga,
ako imate taj problem-nikakvo ispiranje neće puno pomoći, ne samo.
Zato: ispiranje, grgljanje kaduljom prije spavanja,
štapić namočen u propolis kojim se istrljaju angine,
to radim godinama, ne u tramvaju ili autobusu,
nego u svojoj privatnosti, ispred ogledala
jer drugog načina nema (posebna priča s vađenjem)
Jednom sam na faksu sjedila do kolegice kojoj se baš taj smrad čuo iz grla, vjerujet mi, nije to običan jutarnji zadah, to zmajev zadah, ni s čim se ne može usporediti...
đaba joj sto tik-takova, vodica za usta-to ne pomaže...
a možda je bila preosjetljiva i pregadljiva za takve zahvate
-ipak, kažem vam opet-
nije to princeza, nego zmaj :/
linolina mi se poznamo dulje vrijeme tu na forumu i interno se šalimo s nekim stvarima ( tipa gadljivi topici )
a usput nešto i doznamo....
ne moraš biti tako stroga ;)
a ja cu kad ste vec nastavile pisat o "gadostima" da dodam da ja cekam novi nalaz brisa grla u srijedu jer:
ova gadost se cak ni nakon inekcija (od kojih mi je dupe jos trostruko vece i upaljeno) jos nije smirila, sta vise, opet buja...
kopirat cu wewu pa reci...oduvijek sam znala da sam posebna, ali ovoliko...bas i ne :lol:
Njojza..pa kod kojih se ti to doktora liječiš?Istina je da postoji virusna i bakterijska gnojna angina.Bakterijska im jače simptome (visoka temp.,jaaaki bolovi grla..)a virusna puno manje (mala ili nikakva temp.,manje boli grlo..)..kod tebe se očito radi o virusnoj!Na to ukazuje i sterilan nalaz brisa (sa njim se dokazuje prisutnost bakterija ali ne i virusa),zašto onada ponovo bris!? :? I zašto su ti davali antibiotike i injekcije kad oni ne djeluju protiv virusa..što opet ukazuje na tvoj slučaj?!Sve ovo ti govorim jer se i meni tako desilo,boli grlo,gnojno,nema temp.,pa mi moja doktorica sve objasnila.Isto nikad nisam čula prije za virusnu gnojnu anginu pa sam malo prošvrljala po netu i svašta saznala..pročitaj i ti,samo u google upiši taj pojam..
nely citala i citala i citala i nisam nacisto....
zar virus moze trajat mjesec dana? ja mislim da imam mjesec dana gnojne cepove....
sutra idem po misljenje jos jednog ORL doktora, posto je ovaj ponovljeni nalaz brisa ponovo cist ko suza a kod mene opet gnoj buja...
fol je da i pedijatrica misli da faris i ja saljemo jedno drugom bestije...
njemu je danasnji nalaz pokazao pneumokok u nosu (a imao je 2 gnojne angine zaredom i onda upalu uha) ...sad kaslje i slini nemoguce....
iskreno, vise nisam pametna sta da radim i kud da idem
pokusala cistiti samo krajnike, ispirati, s lijekovima, bez lijekova....nista ... :evil: