Citiraj:
Olivija prvotno napisa
Citiraj:
abonjeko prvotno napisa
Citiraj:
Olivija prvotno napisa
E super! Jedan od auta je i Clio, drugi Toyota Verso, a straci su mi u Laguni karavan - pa da pokrijem sve mogućnosti :mrgreen: . Sad još da mi neka veli da ju više neće trebati do kraja godine - udomljujem ju za fer naknadu! (ovo zadnje mislim vrlo ozbiljno!)
ja namjeravam svoju AS uskoro prodati....mi planiramo kupiti isto od Bebe Confort-a Axiss od 9-18kg....
Hm, pa djetešce će ti biti tek pola godine staro kada meni bude trebala :? A usput rečeno: je'l to sa postoljem ili bez? Naime, ja tražim s postoljem, a danas dobih info u TL da nemaju pojma kada će dobiti postolja...
sad sam ja :? :? :? , kako misliš da će mi djetešce biti tek pola godine strao...pa moja Nila ima godinu i dva mjeseca i krajnje je vrijeme da kupimo veću AS i riješimo se ove.... :D
Za Creatis ne postoji postolje....nema AS od bebe confort-a s postoljem....dakle, ostolje ne možeš nabaviti iako želiš jer ga ne roizvode...Creatis je napravljena tako da ima utore za kolica ali NE i za postolje....
Što se tiče postolja, ja sam prije ove Creatis imala od Peg Perega Primo Viaggio s postoljem i uspoređujući ovu Creatis s Peg Peregom puuuno sam zadovoljnija sa sadašnjom..... :/