Kod nas u stanu je dozvoljeno sve sto nije opasno. Kako mom djetetu, tako i djeci koja su u gostima :D
Djeca me ne nerviraju u pravilu nikada. Ako je netko agresivan na bilo koji nacin, prvo fino dodjem kod djece i pokusam rijesiti problem. Ili zamolim roditelje da interveniraju. Ako ne ide, onda mi idemo :D
Ono zbog cega se meni dize kosa na glavi su reakcije roditelja na agresiju vlastite djece. U biti mi bude nekad zao uopce ista reci roditelju jer masu djece koju poznam dobije batine zbog neposluha. Onda moje dijete tu stoji i gleda, pa jadna i sama bi zaplakala s tim djetetom. E s takvim ljudima se izbjegavamo druziti.
A najjaci su mi oni sto, da bi mogli popit kavu u miru, puste djeci da rade sta hoce i onda kad se nesto desi, onda naravno djeca kriva. Zato mene neki blijedo gledaju jer ja nikad ne popijem kavu u miru, vecinu vremena odstojim na nogama ili trckaram za djetetom, ali boze moj.
Kad smo u gostima, vecinom se konzultiram s domacinima o tome sta je ok, sta nije i nema problema.