Ja se opet ponavljam.....ZBOG SIGURNOSTI VAŠE BEBE SVAKAKO POGLEDATI OVAJ TOPIC http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=51551 I NA NJEMU NAĆI CRASH TEST ZA AS JANE!!!!!!!!!!Citiraj:
Aphro prvotno napisa
Printable View
Ja se opet ponavljam.....ZBOG SIGURNOSTI VAŠE BEBE SVAKAKO POGLEDATI OVAJ TOPIC http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=51551 I NA NJEMU NAĆI CRASH TEST ZA AS JANE!!!!!!!!!!Citiraj:
Aphro prvotno napisa
link je za crash test Jane Matrix sjedalice u ležećem položaju ,. a mi vozimo u sjedecem polozaju kako i treba biti. Mozda bi bilo bolje da si prije upotrebe sto usklicnika i velikih slova sa CRVENIM fontom, procitala sta sam napisala.Citiraj:
mg1975 prvotno napisa
Aphro, crvenu boju i uskličnike nisam upotrijebila zbog tebe nego zbog drugih koji će čitati odgovore na ovom topicu. Isti moj odgovor je 2 posta iznad tvoga.
Link na Rodin topic za AS sa postala zbog crash testa Jane MAtrix, ujedino na istom Rodiom podforumu ima nekoliko topica gdje se Jane Matrix spominje i kao AS, te se navodi da nije zadovoljila ADAC testove za AS-ove. Iz ovoga što sam navela i kako je naziv ovog topica košara htjela sam samo skrenuti pozornost na manjkavosti ovoga proizvoda kada se koristi kao košara za prijevoz djeteta autom i kao AS.
Sorry ako sam te povrijedila svojim postom :heart: .
Dižem topic sva izbezumljena :shock: :shock: :shock:
Vozimo malca skoro 6 mj. u ležećem položaju u famoznoj Jane matrix uvjereni da činimo najbolje za svoje zlato.
Upucala bi se najradije.
Koliko sam na Rodi, a da nisam škicnula ovdje.
Danas stvarno ne možeš nikome vjerovati.
Svašta će ljudi napisati i reći, samo da prodaju :evil: .
Sad više ne znam šta da radim :?
Ako se ne varam, kao košara i kao AS ova Jane je 0 - 13 kg.
L mi sada ima oko 10 kg.
Kaj da ga sad još vozim u toj u sjedećem položaju do 13 kg. ili da već sad tražim neku novu.
Sva sam izgubljena, jadna i zbunjena.
Heeelp please :*
Ovako.....Citiraj:
kahna prvotno napisa
kao košara na kolicima to je ok i dobro je bebu voziti tako dok se sama ne počne dizati u sjedeći položaj......
kao AS je manje zlo ako ga voziš u podignutom položaju, nikako u ležećem (ležeći položaj za prijevoz beba u autu je samo ako ima nekih problema).........više o Jane Matrix kao AS pogledaj na pdf Autosjedalice
za početak evo linka na rezultate ADAC test Jane Matrix
http://www.adac.de/Tests/Kindersiche...ePageID=148555
Hvala, čitala sam već svašta i razmišljam da kupimo neku novu, a ovu u otpis.
Za link isto hvala, ali ne znam njemački :oops:
a i bio mi je dovoljan crash test da mi pozli :( .
A i sad vidim da sam tu OT jer je ovo nošenje :oops:
S pretražnika sam završila tu i nisam niti gledala pdf
kahna, ja bih ti predložila da dođeš na pregled AS gdje će ti savjetnici pomoći namjestiti Matrix-icu u položaj koji će osigurati optimalnu sigurnost za dijete. Zna biti teško, ali ne i nemoguće :)
To je onaj drugi položaj montaže Matrix-ice (vidi upute), ali se u velikom broju slučajeva (zbog nagiba sjedala automobila) donji dio mora malo izdignuti gore, da bi dobili onih 45-60 stupnjeva u odnosu na tlo. Prosurfaj malo po pdf-u Autosjedalice, naći ćeš dosta informacija vezanih za montažu Matrix-ice.
Ako montaža nikako ne ide, rješenja su da mu uzmete kombiniranu AS Grupu 0+/1, ili opet Grupu 0+ koja je dovoljno velika da u njoj još može provesti idućih par mjeseci dok ne zadovolji preduvjete prelaska u Grupu 1 (9 kg i samostalno ustajanje).