Ajna 94 cm i 16 kg sa 2g i 5 mj,
Trak ja bila drugi razred i imala 18 kg,a Roko je presladak,pravi zavodnik :heart:
Printable View
Ajna 94 cm i 16 kg sa 2g i 5 mj,
Trak ja bila drugi razred i imala 18 kg,a Roko je presladak,pravi zavodnik :heart:
O....pa i Ajna je velika cura :*Citiraj:
Bobčica prvotno napisa
Linda (za tjedan i pol 2 godine)- 10,5 kg, 80 cm i žilet (ne znam točno :oops: ), nogica 20 (vodimo :D )
Marko ima 2 god i 2 mjeseca i skoro 16 kg (toliko je imala moja seka kad je krenula u 1. razred :shock:)! Ja ne bih imala ništa protiv da ima manje, jer je pasionirani obožavatelj nošenja, što već ni MM nije lako, a kamoli meni koja sam još i trudna.
21 mj., oko 88,89 cm, nogica 23-24 i 15 kg
S obzirom na dob, mislim da smo na vodećoj poziciji :D
I ja :lol: , a izgleda da je Linduška na pravom putu da nastavi moju tradiciju (iako sad čovjek ne bi baš rekao da sam bila takva minijatura).Citiraj:
Karin prvotno napisa
S druge strane, Megica je prava bombica, već joj je šestica na knap, a nema ni 5 godina. Br. noge 28, a ja sam u prvom razredu imala 25. Ona je pak sva na tateka.
Arena, bome niste. Mi 2 godine i dva mjeseca, dobrih 19 kg, 95 cm, nožica 25. Ima li tko veći?
sandy-l tu smo negdje, ali smo malo stariji, 2 godine i 9 mjeseci 19 kg, 105 cm, cipele 27.
Sandy,
daaaa, ali vi ste stariji, dajte nam par mjeseci i evo nas na 1. mjesto :lol:
25mj. - 16kg., 95 cm, 25 noga. Ima baš puno kila ali svi kažu da nije debel.
Mirza s 24 mj. imao 15 kg. sad sa 34 mj. isto 15 kg. ali je narastao bar 10 cm i nogica je br.26. Dvogodišnjaci se izdužuju, a neki dobiju par kilica. Tipično dječje deblja se pa se isteže.
Slatki mali medvjedići!
20,5mj, 12,7kg, 89cm, nogica 23-24 :D
moja Anja ima 2. godine i 13 kila. ja sam sa tim zadovoljna jer ona puno i sve jede, ali je i jako aktivna tek da to sve brzo i potroši. moj nećak ima 10 mj. i 10.5 kg!! i bez obzira na svoju težinu puzi ko lud i jako je okretan- mislim da to ima veze i sa građom djeteta i dok je dijete zdravo ne treba se zabrinjavati
Mi spadamo u onu suprotnu kategoriju 8)
Ivan se rodio velik i tako nastavio i dalje, sada ima 2 godine i 4 mjeseca 17 kg, cca 96 cm i nog(ic)u 27
2 god, 11,5 kg, 82cm, nogica 23..a puno papamo..
dečkić 3god i 19kg i dugi 98cm.........curica rođena sa 2kg i sada stara 6mj i ima 8kg
21,5 mjesec - noga 24 (knap), visina 93, 14,5 kg.
mi još uvijek slabo s kilama stojimo.... :mrgreen:
Luka ima 21 mj. i 14 kg, 89 cm i nogu 25
Nura, 21 mj, 12 kg, 85-86 cm, nogica br 22, i baš mi je zgodnička, taman :heart:
svaki put se :shock: Kalebovom visinom... veeeliki dečko :klap:Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
Linda (24 mj)- nikako da dosegne 11 kg, ali tu smo negdje (obučeni :mrgreen: ), nogica 21, visinu ne znam (nemajka nemajkasta :oops: ), al ću je baš danas izmjeriti.
Kako to misliš? Pa Linda ima 26, 5 mjeseci!Citiraj:
Linda prvotno napisa
Ajme, ima gorih nemajki od meneeee!! :D
Umrijet ću od sramote, koja sam ja nematematičarka nematematičarska, računala sam kao da su 2 godine 22 mj. + 2. :oops: A da sam nemajka, jesam. :P Ne znam ni koliko zuba ima.
Ooo, mi smo odavno prestali brojiti zubiće. :lol:
Luna, stvarno je Roko velik, bas za moju kikicu :heart: , biljezim se s stovanjem. Evo nas, 27 mjeseci, 13,8kg i 94cm. Ove kile imamo vec mjesecima :roll: .
2g i 11mj: 17kg, 95cm, broj cipele: 25
Vjerujem da je Roko velik, ali da tek vidiš Kaleba. :lol: :lol: :*Citiraj:
Timmy prvotno napisa
Tia, 2 godine i 7 mj, 16,3kg, visina 100 cm, nogica 26 (klizi prema 27)
Što se tiče hrane - relativno izbirljiva... (povrće - čemu to služi?) :oops:
25 mjeseci, 91 cm, 14 kg, br. 24
Bome mi smo dogurali do 17,5kg i 97cm sa 2g i 4 mj.
Raste ko gljiva.
Ja mislim da mi vodimo :D Katja 23 mjeseca 10 kg možda nešto malo preko, a pazite sad ovo Jan 9,5 kg (taj ništa nece jesti), no ni ne cudim se jer sam ja bila takva u 1. razred kad sam se upisala imala sam jedva 15 kg. Sad shvacam moju mamu i njenu recenicu TESKA JE KO ZAGORSKI PURAN!!! No dobro trebam napomenuti da su Katja i Jan rođeni sa malom kilazom K 1050g, a J 1500g. Presisala ga seka. Nogica 21, a visinu stvarno neznam.
Manuella 20 mjeseci 12,5kg :D
Nikola 19 mjeseci 8 dana, oko 14kg, 86-88 cm (nisam ga detaljno mjerila), noga ide s 22 na 23. Sve nešto između :)
Nadam se da zbog AS neće nabiti 18 kg prije bar navršenih 3.5 godine. Znam da je glupo rezoniranje, ali si ne mogu pomoći :mrgreen:
eh i 85cm. nogica 21 i polCitiraj:
Irena001 prvotno napisa
Naja - 19 mjeseci, 12 kg , 88 visina /možda/ i 23 nogica
E da i ja sam gajila nadu da će izdržati ASII bar do 3 godine. Ali nema šanse već sada ima oko 17,5 kg.Citiraj:
la_mama prvotno napisa
A sa 19 mj. je imao 14,5 i 90 cm.
Placem od smijeha Luna, vidis kako sam pukla od ove rote sto mi ju je L prenjela. Da ponovim, moja visoka L se biljezi sa stovanjem tvom visokom Kalebu. Ajme, nemoj mi rec da ti je muz Roko, jesam li se to njemu bila prebiljezila :lol: ?
ajme, mi smo onda stvarno veliki...
D. ima 2 i pol godine, 20,5 kg, 102 cm, nogica 28. Kad kazem na poslu svi misle da je predebeo, a kad ga vide ostanu iznenađeni jer stvarno nije. Ali dobro, i MM i ja smo visoki. Kad kupujem robicu, uvijek uzimam četvorku, ta mu je taman.