beba jako mi je žao :(
Mariel, kod tebe sve neki dobri simptomi ~~~~~
Ginger, sad smo kolegice po klinici :D
Printable View
beba jako mi je žao :(
Mariel, kod tebe sve neki dobri simptomi ~~~~~
Ginger, sad smo kolegice po klinici :D
tiki_a, je, je, a i po muževoj dijagnozi! :*
beba :cry:
Dodirko nisam radila ß :mrgreen: sutra cu mozd ako stignem :mrgreen:
E da Ginger, i po dijagnozi :)
Gejsha, sretno i za veliku betu~~~~~
Gejsha Pa ti si stvarno cool. Ako možeš čekati to je uredu. Ako jesi biti ćeš i sutra :P
Ma nisu ti to nikakvi simptomi, to su ti utrići i moji živčeki na rubu...Citiraj:
tiki_a prvotno napisa
Beba žao mi je :(
Gejsha onda za sutra~~~~~~
muz se ranije vratio pa ja trk po testic :mrgreen:
:nope: ni ovaj put.. necu ni raditi ß .. sad trk na posao :* za sve..
gejsha :love2: .
sjetna :D za embrije!
beba drži se draga!
sekice i kod mene je tak ali ne obraćam pozornost na to jer mi je do sada svaki put drugaćije bilo.
Svim čekalicama bete,curama u postupku i hrabrilicama šaljem vibre~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
gejsha :( a mora biti jednom bolje. Samo mi je teško shvatiti zašto put mora biti toliko dugačak.
I kod mene ipak ništa, još jedan minus jutros....
Gejsha, pa nisi me morala baš doslovno pratiti, miša mu!
snopy :love: idemo mi skupa dalje.. :love:
nash mish mali čeka pravi trenutak.. očito mu nije bilo vrijeme :love:
:* :love:
gejsha, SNOOPY, beba, jakoooo mi je žao, suosjećam s vama :love: taj osjećaj poznam, ali moramo dalje zajedno naprijed :love: :heart:
gejsha, snoopy, beba žao mi je, držite se :love:
gejsha, snoopy, beba zao mi je redovno sam vas citala i strepila, ali... :love:
:love:
Citiraj:
Strawberry prvotno napisa
Snoopy i Gejsha mislim da ću vam se uskoro pridružiti...za sada vas tješim, znam da ste vi snažne mačke i da se nećete dati...idemo do kraja of course.
Kbegicsi pratim te i posebno mislim na tebe...neka bude uspješna punkcija i puno bebitosa.
Sve čekalice GO GO GO!!
Kod mene ništa nova...malo sam shoppingirala i to je to. Pusa svima
Drage moje, zao mi je za negativne bete, ali ja to shavaćam samo kao male prepreke na putu do blistavog uspjeha.
Da vas malo obradujem, tulum u labosu je nastavljen i tijekom Dana državnosti tako da sada ima 11 embrija i svi se dijele. Dakle transfer je ogođen za četvrtak, a tako i ostalim suborkama koje su danas bile naručene za transfer. Dakle, ima smisla :D .
Gejsha i Snoopy - bit će bolje! :heart:
Svim ostalim curama sretno u postupcima .....
Drage moje Gejsha i Snoopy što da Vam kažem?Tu smo uz Vas i prolazimo razočarenja zajedno sa Vama. Naš put je dug i trnovit,kad padnemo moramo se dići i krenuti naprijed. Znamo da nas na kraju tog puta čekaju naši mali :saint: :*
SNOOPY, gejsha :love2: jako mi je krivo cure.
Ma tako sam bila uvjerena da ćete nas obe razveselit.
Ali ja već držim fige za slijedeći pokušaj. . :* :heart:
Curke, držite se
Prijavljujem se da sam od dans na suprefactu,a u cetvrtak krecem na VV 3.dc...
To mi je prvi IVF i jako sam uzbudjena od svega.Svasta sam na ovom forumu procitala i puno mi je sve pomoglo... Citam i dalje. Uvijek se moze nekaj novo saznati :)
Cure, žao mi je zbog negativnih betica :( , ali put pod noge i nastavljamo...
Maya, sretno u postupku. I ja sam uzbuđena svaki put kao da mi je prvi :*
Beba, gejsha, snoopy, baš mi je žao :( .
Mala pauza pa u nove pobjede. :love:
Htjela sam i ja ovako napisat...Citiraj:
Suncem.m. prvotno napisa
Cure baš mi je žao.
Ma bit će drugi put! :heart:
SNOOPY, gejsha :love2: jako mi je krivo
gejsha, snoopy žao mi je, držim fige za slijedeći ciklus :love: :*
potpisujem :love:Citiraj:
Ginger prvotno napisa
evo da i ovdje prijavim, kod mene danas folikul 18mm, endo 12mm, u cetv inseminacija :D
visibaba :klap: Izgleda odlicno!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za cetvrtak i jedan + na kraju!
SNOOPY,gejsha :love: rijeci su suvisne za ono sto suosjecamo sa vama..IDEMO DALJE!
Maya_zg :klap: Uz tebe smo!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim padalicama,pikalicama,cekalicama punkcija i ET-a, te cekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!!!! :love:
Sutra se javim u drustvu svojih mrvica..
gejsha ti dobila m?
visibaba, za tvoj četvrtak~~~~~~~~~
Poslije podne sam i ja tamo (valjda :mrgreen: )
Potpisujem!Citiraj:
bebomanka prvotno napisa
bebomanka jedva čekam!
Cure nadam se da će biti jako brzo puno toga! Ne želim sama u rodilište! Hoću vas imat kod sebe u sobi!!! Da si pravimo društvo!!! :heart: :saint: :bouncing:
gejsha, snoopy, bas mi je zao :( . znam kako vam je, nema rijeci koje bi utjesile ali zelim da sto prije dodjete k sebi i krenete dalje. jednom ce biti i taj dugo ocekivani +. ne odustajemo dok se ne pojavi.
tiki, nemoze se vidjeti nista tako rano, a ako jos nema m to bi vec bio super znak :D .
znam da te nemogu utjesiti jer sam u istom s...nju, al cuvaj zivceke do bete. testovima ne vjerujem, pa cu i ja sutra ici vaditi betu. makar se osjecam glupo, do jucer sam jos imala i nabrekle grudi i probadanja u trbuhu, a sad vrlo malo i to rijetko, grudi osrednje i to je to. izvadit cu betu da napokon zavrsim sa utricima i planiram slijedeci ciklus.
Cure, žao mi je za minuse i negativne bete. Držite se! :heart:
Mariel, tiki_a, Shanti, sekica, Dodo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Ajmo curice, jedna za drugom na porodiljni. Šta se čeka ;) ?
Visibaba, bebomanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
:lol: sekica, stvarno smo u istom s...nju.
Nekako mi idu na živce utrići (pa čak i gel stavljam nevečer) iako ih uvijek rado počinjem piti. Ali kad dođe spoznaja da su šanse za + skoro nikakve, počinju me smetati.
Suncem, hvala za podršku :heart:
visibaba, Dodo, bebomanka, za uspjeh~~~~~~
alec dobro jutro želim i dobar start u skorašnjem novom postupku~~~~~
[quote="sweety"]bebomanka, visibaba ~~~~Citiraj:
bebomanka prvotno napisa
Cure, potpisujem i vibram vibram vibram ~~~~~