Spavanje 20 - 20:30. Ujutro se budi oko šest. Spava po danu između 1:30 do tri sata (u vrtiću manje kući odspava i po tri sata).
Printable View
Spavanje 20 - 20:30. Ujutro se budi oko šest. Spava po danu između 1:30 do tri sata (u vrtiću manje kući odspava i po tri sata).
Ide spavat oko 22 ili 23, treba joj jako dugo da zaspi, jedino ak ne spava preko dana ona krmi vec u 21.
Mene nije briga kad ide spavat jer nejde u vrtic, pa se nemora rano budi, al me muci to sta vec godinu dana se zna probudit oko 3 u noci i biti budna do 7 u jutro, taman kad ja mislim da se idemo dic, ona zakrmi. Normalno da se onda probudi u podne i nista od popodnevnog spavanja.
Zadnjih tri tjedna je to svaku noc i stvarno me ubija, prakticki spavam tri sata po noci. Sta da radim :? :? :?
Mislila sam da mozda nesto ruzno sanja, a nije. Ona je tak turmo vesela kad se probudi usred noci. Onda se preseli k meni lezi i stalno drobi "mama idemo se dic?" :shock: :evil:
_________
N 28.12.04.
nisam sigurna što da radiš, no preporučila bih ti da zaviriš u knjigu The No Cry Sleep Solution for Toddlers and Preschoolers od Elizabeth Pantley. ima je u Algoritmu.
sretno :)
HNB i moja je to neko vrime radila, izdludjivalo me. onda se digne usrid noci i isla bi u dnevni boravak igrat se. proslo je samo od sebe tako da neznam sta bi ti savjetovala. ja bi rekla jos je noc, svi spavaju bla, bla... ustat cemo kad izadje sunce... nakon nekog vrimena bi se umorila i zaspala
Moj misonja zadnjih mjesec dana konacno poceo spavat samo jednom dnevno, tako da je nocno spavanje od tada pomaknuto s 22 na 20h. Ujutro se budi u 8. Popodne spava od nekih 12 do 14h. Svi smo jako zadovoljni takvim rasporedom :D
F - 3,5g - točno u 20.30 tuširanje, pa spavanac.
Nikakvih frki nema.
Pajči do 8.
Danju odspava u vrtiću, vikendom doma ne spava.
Mejra 4g. okruglo, Ahmed 22 mj.
Bude se zajedno oko 9 ujutru. Dnevno spavanje izmedju 1 i 2 h, zajedno. Spavanac izmedju 9 i 10 h, sve zajedno.
buđenje između 7.30-8.30, dva spavanja tokom dana od otprilike 1.5-2h, naveče kupanac oko 19 pa klopanje i spavanje između 19.45 i 20.30...sve zavisi koliko se popodne odmorila i izmorila..
u 20h najkasnije 20:30 i spava do 9,ali zato poslje podne ima jedno spavanje koje traje max 1h