Bas nedavno smo ju kupili. Jako smo zadovoljni.
Printable View
Bas nedavno smo ju kupili. Jako smo zadovoljni.
Meni je njihova perilica suđa se pokvarila točno nakon isteka garancije od 5 god a popravak je bio preskupu.
Poslano sa mog FIG-LX1 koristeći Tapatalk
Mi smo je kupili prije cca dva mjeseca, isto jako zadovoljni. Što će biti kasnije ne znam, ali znam što je bio razlog da je kupimo - prethodna nam je vjerno služila preko 18 godina. Jesu li se u međuvremenu pokvarili ili ne, vidjet ćemo, ali mislim da su itekako zaslužili naše povjerenje. Ovo je valjda, po generacijskom odnosu njena prapraunuka, ako bude i trećinu staža prethodne odslužila, ja zadovoljna.
Mi smo imali njihovu veš mašinu, nakon nekih 9 godina je riknulo nešto, ali je još uvijek funkcionirala, ali je bila užasno glasna pri centrifugiranju. Dali joj još godinu dana života, poklonili je dalje i kupili veću i jako tihu veš mašinu drugog proizvođača.
Meni je konačno i nakon deset godina krepala Whirlpool suđerica, a imali smo s njom silnih problema i kvarova. Čak su joj i vrata bila otpala :roll:
Ja bih ti preporučila da odeš na forum.hr, tamo ima velika tema u suđericama, i javlja se jedan čovjek koji se očito poprilično razumije, i nije mu problem dati preporuku.
Mima,na forum.hr nalazim uglavnom negativne komentare...no,uzeli smo ju. Za sad izgleda dobro,nije mi žao. Samo da potraje.