Mi smo isto kupili ovu autosjedalicu, i zanima me moze li se ona postaviti u sredinu?
Naime sredina je najsigurnija za dijete (pronasla u nekim testovima), a s obzirom da ona nema bazu, mogu li ju namontirati tako, a ne iza vozaca ili suvozaca?
Printable View
Mi smo isto kupili ovu autosjedalicu, i zanima me moze li se ona postaviti u sredinu?
Naime sredina je najsigurnija za dijete (pronasla u nekim testovima), a s obzirom da ona nema bazu, mogu li ju namontirati tako, a ne iza vozaca ili suvozaca?
postavljanje u sredinu ovisi i o tipu sjedalice i o vozilu. potrebno je proučiti upute i sjedalice i automobila
Auto je Opel Insignia, a sjedalica Kiddy 9-36 kg
Mi imamo kiddy comfort pro i prema uputama može na bilo koje mjesto u autu koje ima pojas u 3 točke, dakle i u sredinu. Mi smo je neko vrijeme držali u sredini, ali mi se čini kao da je malo čvršće namještena iza vozača ili suvozača pa smo je premjestili.
Najbolje da je probaš montirati u svom autu u sredinu pa vidi jel dobro sjeda.
Osim ako proizvođač automobila ne kaže da ne smije u sredinu, kao što to naprimjer piše u uputama za Mazdu Premacy. Zato sam i napisao da se moraju proučiti upute i automobila i sjedalice.Citiraj:
luci07 prvotno napisa
Promaklo mi je ovo o uputama automobila. :oops:
nama isto u sredini nije stabilna kao iza vozača i suvozača- srednje sjedalo je malo izbočeno, pa smo je ipak montirali iza suvozača.isto je bilo i s ovom iz grupe 0+, inače imamo ford focus.