NARAVNO DA JESI!!! Bravo.Isto se dogodilo i nama a rekli nam da je nemoguće.Sve je moguće.Što ti je netko već napisao-dovoljan je samo JEDAN!!
Printable View
NARAVNO DA JESI!!! Bravo.Isto se dogodilo i nama a rekli nam da je nemoguće.Sve je moguće.Što ti je netko već napisao-dovoljan je samo JEDAN!!
Još jednom čestitam!!! :D :D
Jel' gotov nalaz bete?
Vibram ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za barem 300!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu!
:D :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :D
vibrrrram za veliiiiku betu
čestitammm... :D :D i navijam za veliku betu :*
Vibram za betu ~~~!
:cekam:
:cekam:
:cekam: i ~~~~~
Kao da se meni događa :cekam:
Beta je 236!!!!!!!!!!!!
Stavila sam uskličnike jer po svemu što sam naučila od vas, to je to. Idem sad ujutro kod Radončića da potvrdi ako će moći. Ne znam jer to premalo ili ok da se nešto vidi ali ne mogu čekati. U subotu mi je rođendan i ako bude sve u redu moći ću reći da smo sami sebi poklonili najljepšu čaroliju.
N31 :D :D predivna vijest!!!!
Cestitam!!! Bravo! :D
To je to :D ... nek te prati sreca
:D
bravooooo!!!!!! :D
Divno, čestitam...da, to je to :D :D :D
Čestitam :D !
čestitam!!!!
čestitam draga :D
CESTITAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!! :D
Ovo je prekrasno!
Javljaj nam se dalje ;-)
:love:
Vidiš draga da je i nemoguće moguće ;) Iskrene čestitke!!! :D
To je TOOOOOOO. Skačem sreće :D :D :D
Čestitam!! Prekrasno!!!!!!!
:D :D
N31 -prekrasno :D :D
:D :D :D
čestitke od srca!
ovaj rođendan pamtit ćešcijeli život!
SRETNO!!
N31 ovo je prekrasan početak nove priče, novog života :D :D :D usput , sretan ti i rođenadan :D
čestitam !!! :D
sretan rodjendan i cestitam na prekrasnoj beti, stvarno najljepsi moguci poklon za rockas!!! :D
:D :D
Cestitam!
Beta jučer bila 236 IU. Bila sam kod Radončića ujutro i vidio je malu mrvu. Veliki smo 2 mm i već skroz odrasli - 4 i pol tjedan otprilike.
No, s obzirom na sve naše dijagnoze i anamneze, dobila sam Utrogestan, Aspirin, folnu kiselinu, a ako mi je TSH još povišen ( a ne znam ni što je to ) dobit ću još nešto. Gutat ću sve što treba samo da ostane s nama.
Šogorica mi je savjetovala da odmah idem na čuvanje s obzirom da radim u školi i da od djece mogu dobiti hrpetinu virusa. Veli da uzmem bolovanje (komplikacije u trudnoći ) i da ću imati nešto od plaće.
Kad sam se prvi puta javila na ovaj forum, netko je rekao: Dobro došla i još brže otišla. Hvala na lijepim željama. Pusa svima i javim se kad vidimo kako se stvari odvijaju.
Vibramo za betu!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čestitam... :D i svakako, odmah na mirovanje!
I nećeš imati samo "nešto od svoje plaće", nego, ako se ne varam, 85% od prosjeka isplaćenog u prethodna tri mjeseca. Cure koje čuvaju trudnoću će ti to točno znati reći...
Ja sam baš mogla pročitati obje stranice, jel' da!?! :oops:
Želim ti od srca sretan rođendan i da ti trudnoća protekne u najboljem redu!! :heart:
Super!!!
Cestitam od :heart: