Meni je rooming in bio predivno iskustvo. Mala M je izmedju ponoci i jutra cicala dva puta. Bebe koje su navecer odnesene na pedijatriju nisu imale tu mogucnost... Kao ni moja starija M kad sam prvi put rodila na Sv. Duhu. Takodjer, prvi put kad sam rodila cekala sam da mi donesu bebu (pa je vrijeme prolazilo i prolazilo...), a ovaj sam put trazila da je donesu cim sam dosla iz radjaonice. Da nisam, proslo bi nekoliko sati, jer su sve bebe vec bile na odjelu, a onda su bili posjeti, znaci opet bi proslo prilicno sati dok bi je donijeli... Sto se tice umora koji nekad rodilje spominju (zbog kojeg su bile sretne sto su odnijeli njihove bebe pa su se naspavale), naravno da je moguce da netko bude jako umoran, mozda je bila rijec o nekim tezim porodima, ali beba uglavnom spava prvih dana i ako je porod bio ok rodilja se sigurno moze sasvim dobro odmoriti i uz bebu. Toplo preporucam rooming-in (koji sam opisala u svom prethodnom postu na ovom topicu). Samo ga ne zaboravite TRAZITI jer tesko da ce se sami sjetiti ponuditi vam... Barem je tako bilo u mojem slucaju.