ovo je naša:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=171404
i ima je kupit u HR, u svim TL dućanima. mi je tamo kupili.
i prezadovoljni njome :heart:[/quote]
ja,ali on ima dva mjeseca :/
Printable View
ovo je naša:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=171404
i ima je kupit u HR, u svim TL dućanima. mi je tamo kupili.
i prezadovoljni njome :heart:[/quote]
ja,ali on ima dva mjeseca :/
nisam dobro citirala :oops:
ma znate sta sam htjela reci ;)
ja,ali on ima dva mjeseca :/[/quote]Citiraj:
disa prvotno napisa
sa šeficina dva miseca mi smo koristili peg peregovu (mislim da piše-odavno stoji u spremi pa se više i ne sićam točnog imena :mrgreen: ) travell. isto je 0-9, ali nije baš onako jaje ko sve druge. i nama je ta najviše odgovarala. a imala je i nekakvo postolje, ali ne klasično ko sve druge sidalice-jaje kakva imaju. skroz je bila čudna, ali odlična.
disa
1) ne u jaknici ili bilo cem debelom. ako je hladno najbolje je pokriti dijete necim nakon sto je vezano
2) provjeri treba li maknuti taj jastucic ili samo dio njega. ako ga je 'napunio' potrebno ga je maknuti i koristiti as bez njega.
evo sto kazu upute od te as, str 10 maxi cosi citi sps
ta sjedalica se u vecini slucajave moze koristiti podosta dugo ;)Citiraj:
The Maxi-Cosi Citi is supplied with a removable support pillow (fig.B). This helps the lying position of the baby and
supports the head sideways. The Cosi-Dozi can be used for a longer period of time if the foam wedge is removed.
To remove the foam wedge, open the gauze side flaps (fig C-1). When replacing the foam wedge ensure that it is
completely covered by the gauze side flaps (fig C-2). We recommend that you do not use the Cosi-Dozi for longer
than 5 months.
Na zapovijest!
Problem je bio sto sam ga ja stavljala u jaknici ili necemu debelom,nije mi padalo na pamet da ga vezem u necemu tanjem jer sam se bojala da ce mu biti hladno ali od sad cu ga pokrivati preko.Hvala vam na savjetima.
Jos jednom se pitam sta bih ja bez vas :love:
i mi smo se vozili skoro 18 mjeseci u jajetu (Peg Peregovom), do 10 kg i isto nekih 74-75 cmCitiraj:
Dia prvotno napisa
i D. se dosta dugo vozila u ajetu, do nekih 14,5 mjeseci, prerasla ga je u dužinu, ali ne i u širinu 8)
imas pravo, sad je ima tlCitiraj:
Loryblue prvotno napisa
to je ova http://www.bebeconfort.com/UK/voiture_iseos_ss.htm
hvala cure. budući da sad nemremo nikako dat lovu za još jednu sjedalicu, odlučili smo prestati voziti mališu u autu dok ne bude mogao u grupu 1. za hitne slučajeve ćemo ga u tankoj majičici i jednokratnoj peleni (da guza bude manja) nagurat u jaje :) .
Evo, već sam spominjala svog neaka koji ima 8 mjeseci i preko 10kg. Stvarno je veeeeeliki. Naime, glavica mu iz peg peregove AS viri van za centimetar dva i prema tome oni bi definitivno trebali kupiti kombiniranu AS.
I ja sam razmišljala o ultimax, sad kad čitam litalu sve više sam nekak za to.
Naime, ja poludim sa ovom našom AS, mi imamo Inglesina AS 0-13. I meni je muka kad ju unutra moram staviti i vaditi van. Sva mi je nekako zgurena, ma ne znam. Ili mi možda nismo dbaš najbolje monitrali AS :/ . Mada je čvrsta i sve mi izgleda ok.
Mene muči pojas od auta koji ide preko nogica, nogice joj jedva nekako uguram ispod tog pojasa :?