mvrcelj,jako mi je žao i potpuno te razumijem kako se osjećaš,ali nadam se da će negativne misli biti ubrzo iza tebe,i da ćeš smoći snage i sa radošću reći- IDEMO DALJE! :heart:
Printable View
mvrcelj,jako mi je žao i potpuno te razumijem kako se osjećaš,ali nadam se da će negativne misli biti ubrzo iza tebe,i da ćeš smoći snage i sa radošću reći- IDEMO DALJE! :heart:
mvrcelj,žao mi je :cry: -doći će i taj dan ne brini!
mvrcelj draga normalno je da se tak osjećaš. Izbaci iz sebe sve negativne vibre,odmori se dobro, opusti a onda opet u akciju. Doći će i tvoj dan samo netko malo manje čeka a netko malo više. :love: :*
mvrcelj :love2: Pa naravno da se osjećaš tako. Uloženo je puno osjećaja i nadanja (da ne spominjem sve ostalo) u trenutak kada ćeš saznati za svoju mrvicu. Spoznaja da nije uspjelo boli.
Nadam se, vjerujem da uskoro hoće. Drži se. :*
pozdrav drage moje!
mvrcelj :love2:
rikikiki dobrodošla natrag i ~~~~~~~~~~~~~~~ za punkciju
bebomanka bravo za BBT!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a svima onima koje su se javile i koje se nisu javile na ovaj grdi, tmurni dan šaljem puuuuno pusica i
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz sve snage za sve faze postupaka.
ja sutra idem vaditi progesteron :trep:
mvrcelj draga drži se :love: proći će taj osjećaj i ići ćeš dalje i naravno da će idući put uspjeti, pa ne može se stalno biti baksuz ;)
bebomanka držim fige da je to-to :*
beba,Strawberry,katica,mvrcelj,Siky,d13 ,bebomanka,ive25,Alyssa,visibaba,sjetna35,snježan a,bijeli ljiljan
za najdeblje bete~~~~~~~~~
Svima ostalima :love: i ~~~~~~
Kak me sve ispunjavate veseljem - nemrem Vam ni reči! :D
:*
mvrcelj :love:
ajmo cure malo pozitvnih ß :heart:
eto malo mene...
bila sam kod socijalca po uputnicu za sutra za Duića... držte mi fige - ujutro sam kod njega rano, a popodne u pola šest kod dr Š. u Pol. IVF, pa ćemo vidjeti što će tko reći u vezi sa mnom...socijalac mi rekao da sam ja sva u neredu jer sam prvo imala missed ab., pa vanmaterničnu, pa onda opet treći put rani spontani...kaže da nije vrač, al misli da će sa mnom biti sve u redu samo se moram opustiti :/ koliko sam puta to čula - ali rekao mi jednu pametnu - bilo bi dobro napraviti HSG da se vidi stanje preostalog jajovoda ( da ne ostanem bez njega pošto imam povećanu šansu za vanmaterničnu opet ) i unutrašnjost maternice...ne znam...možda bi bilo dobro još to napraviti - kud sve tud i to....dobro je dok još mogu u kućnoj radinosti....ipak je to najslađe :oops:
ginger ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prvi i zadnji prirodnjak, a nalazi hormona da budu super
maya ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za punkciju
zeljka33 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da uspije prvi put
cvita ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da uspije
sunce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ još malo pa i ti krećeš
bijeli ljiljan, siky, d13, katica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
sekica hvala na posebnoj kavici ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
bebomanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ne da neće još, nego neće uopće doći :heart:
sonja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nadam se da ćeš nas iznenadit u međuvremenu, nikad se ne zna
mvrcelj draga :love:
shanti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
rikikiki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za punkciju, dobrodošla natrag
fritulica, tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
gejsha pa di si ženo?
Prijavljujem transfer u subotu
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~za veliku betu i bezbolnu punkciju :love:
ZO smo jedna velika :* i ~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
i ja mrzi ono - opusti se
Da vas malo razveselim danas su mi vratili 2, kako kažu, odlična 8 stanična :saint: :saint: .
u klinici sam srela fjoru i povukla me je za nos :D
i pozdravljam cure iz sobe koje nas iz prikrajka prate i sve vas pozdravljaju!
puse svima i najveće ~~~~~~~~~~
mu, super, da se mrvice uhvate~~~~~ ... da, ima cura koje samo čitaju, šteta da ne podijele svoja iskustva i saznanja s nama no ipak i njima veliko :heart:
Ginger, da nalaz bude dobar i da brzo kreneš u akciju~~~~~~
ZO, nek' bude uspješno kod Duića i Š. kod Š.~~~~~~~~~
sekica, da bude uspješno do kraja~~~~~ gdje si sada s postupkom - koji ti je dan pikanja?
mu držim fige za obav malca ~~~~~~~~~~~~~~~~
Prijavljujem punkciju u subotu!!! :D
Evo malo ubijam vrijeme do negdje pol 11 kad krecem (treci put danas) na VV po štopericu. Isla sam dva puta jer prvi put nije bio ziher jel bi punkciju u subotu ili u ponedjeljak. Kao jedan folikul je mozda prevelik drugi malo premali pa me poslao u privatan lab da izvadim estradiol i s tim dodjem oko 1 da odluci. I odluceno je. Uf, prva punkcija u zivotu. Sutra dan za psihofizicke pripreme :)
mu :D :D
Maya ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
meni se maloprije pojavio neki smećkasti iscjedak, danas mi je 6 dpo i ja se tuka odmah ponadala implantacijskom :roll:
znam da su šanse gotovo nevjerojatne, ali... kopka me...
i morala sam nekome reći, pa eto, gnjavim vas :*
mu :D da se oba malca čvrsto prime svoje mame
Zahvaljujem na dobrodošlici i kavici :naklon:Citiraj:
tiki_a prvotno napisa
tiki, sutra sam na prvom uzv 7.dc. malo me frka oce li biti sta ovaj put. javim ujutro kako je bilo.
maya, rikikiki ~~~~~~~~~~~~ za punkciju
kikica ~~~~~~~~~~~~ za transfer
ZO ~~~~~~~~~~~~ za sutra
bebomanka, d13 ~~~~~~~~~~~~ za betu
svima puno ~~~~~~~~~~~~za :saint:
ZO ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra,draga!!!! :love:
kikica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za subotu!!
rikikiki :naklon: stvarno si faca!!!! Kad si se samo stigla pikati??
mu :D za mrvice!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se cvrsto prime i nesmetano provedu 9 mj. u tebi!
ANKARA budi strpljiva jos par dana pa napravi testic a ako ti je bol nepodnosljiva uzmi lupocet-paracetamol kojega smijes piti..
Svima ostalima velika pus-pus i grl-grl te ~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!!
Da se malo i ja javim. Dugo me nije bilo.
Ukratko da čestitam novim trudnicama, čekalicama i svim ostalim forumašicama puno sreće.
ja´71 MM ´68
10 IVF (od toga 4 prirodna IVF)
2 vanmaternične
1 missed
Buđenje :coffee:
ZO ~~~~~ za D.
mu za implantaciju, Ginger da se impl. već dogodila~~~~~
Sekice ~~~~ za nekoliko krasnih folikula
MayaZG ~~~~~~~~ za bezbolnu i uspješnu punkciju
kikica za transfer~~~~~~
Još malo rinfuza za sve ostale ~~~~~~~~~~
mu :D :D za tvoje dvije mrvice! ~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Maya ZG ~~~~~~~~~~~~~~ za uspjesnu punkciju
giga :love:
jutreko :*
rikikiki~~~~~~~~~~~ za punkciju
maya~~~~~~~~~ za što bezbolniju punkciju
mu~~~~~~~~~~~ za implantaciju
ZO~~~~~~~~~~~~~~~ za danas
sekice,enya,gejsha,shanti,prima,bebomanka,giga,tik i......... :*
Jutreko i od mene, prima dobra ti je :coffee: , zbog tog mirisa sam se probudila prerano. Danas ostala na bolovanju, ne mogu više s tom upalom u kombinaciji sa puno posla :x
sekica za rast folikula~~~~~~
mu, da dvijema mrvicama bude ugodno kod tebe i da ostanu~~~~~
rikikiki - žena od akcije, za uspješnu punkciju~~~~~~
alec za dobro raspoloženje nakon dogovora u utorak~~~~~~
ZO, za danas kod Š. i D.~~~~~~~
Maya, za uspješnu i bezbolnu punkciju~~~~~
Najviše svim čekalicama bete~~~~~~~~~~~~ :heart:
Puno nas je i zato na kraju jedan primin rinfuzni~~~~~~
jutro drage moje!
evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za bete, punkcije, implantacije, konzultacije, pikanje, šmrkanje, čekanje svega i svačeka itd., itd., itd.....
meni BT ista kao i jučer, nema dipa, tako da sam vas gnjavila za bezveze....
Cure evo ja ugraila malo vremena samo da se javim. Radim po cijeli dan i do kompa ću najvjerojatnije tek u nedjelju noć, tako da svima šaljem puno ~~~~~.
Samo sve redovito javljajte ovdje na odbrojavanje već ću ja to pohvatati.
Hvala bebomanka ali mislim da je ipak bila pre jaka ovulacija koja se spojila sa PMS-om. Sada se ta bol iskristalizirala i točno osjećam M. Čini mi se još dan dva i krenuti će. :evil:
Samo da javim da je beta negativna. Vadila betu prije već 15.10 umjesto
17.10. nisam po običaju mogla dočekati. Prva 3 dana nikakva reakcija, a jučer cilu noć plakala. Polako odustajem od svega.
katica, žao mi je :( , odmori malo i ne odustani još, moramo proći više postupaka da bi došli do cilja :heart:
Tia :love:
katice žao mi je, malo odmori, biće sve OK.
katica :cry: uzmi si vremena jer i tuga mora proći. Znam da je sada teško, ali i to će proći. I ja iza sebe već imam 4 stimulirana postupka i bilo je dana kad sam mislila da više neću moći, no nekako u sebi nađeš snagu i ideš dalje. Dok mi je teško čitam i priče svih onih cura koje su se kao i ja borile godinama da dođu do svog anđela i znam da se isplati pokušavati i dalje.
Želim vam cure reći da ne odustajete još! Meni je ovo šesta čekalica bete i ja sam već razmišljala da odustanem jer pola svog života ne namjeravam provoditi po bolnicama.Prije godinu dana sam pročitala knjigu dr.Marilyn Glenville, Povećajte svoju plodnost koja mi je dala neobjašnjivu snagu i volju za dalje. Knjiga govori o tome kako pravilnom prehranom doći do optimalnog zdravlja,kakve dodatne vitamine i minerale trebamo koristiti i čega se sve trebamo odreći kako bi zatrudnjeli i rodili zdravo dijete.Preporučam knjigu svima vama jer je fantastična.
Ja sam danas vadila betu,a nalaz očekujem u ponedjeljak oko jedan sat. Jajnici me nekako čudno probadaju,mislim da će ovog puta biti nešto! :D
Monita~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
katica svaka od nas se tako osjeca nakon friskog,ponovnog neuspjeha...ipak par dana nakon, pocinjemo planirati iduci...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da i ti doneses takvu odluku! :love:
Maya-Zg~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za punkciju!Nije li ona sutra??
visibaba kako si??~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tiki,sekica,ZO,tia,leda,Ginger,alec,enya.......... ..i sve ostale~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
Danas jos posebne ~~~~~~~~~~~~~~~~ nasoj Shanti- jedva cekamo da nam se javis!!
Cure,ja opet imala burnu noc tako da sasm temp. izmjerila nakon samo dva sata spavanje-bila je 37.25°-nek tako i nastavi! Kad ce taj ponedjeljak?!!
Monita~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i vjerujemo da ce biti!!!! Pa zar oni ne mogu napraviti nalaz isti dan??Zato sto je petak?! :nope:
Sto se knjige tice-moram ju i ja kupiti kad dodjem u Hr. a koliko dugo si se tako hranila prije ovog zadnjeg postupka??
Ja sam se vratila kući u Hercegovinu,a kod nas su ti malo spori u vezi toga!
Najbolje četiri mjeseca prije postupka i ti i muž da postignete optimalno zdravlje i tada se bacite na pravljenje bebe bez obzira da li pokušavate prirodno ili potpomognutom oplodnjom. Koliko ste zdravi vi toliko su zdravi i spermij i jajašce, i tako postoje veće šanse da se jajašce odlično oplodi i da se embrij odlično ugnjezdi.
I bez pušenja,alkohola i pretjeranih kava.
Imam jedno pitanje .Kako mi se još nikada nije desilo da nisam došla do transfera pa ne znam što sada da radim.
Cice me cijelo vrijeme bole , trbuh mi je napuhnut ,izgledam kao da sam u 5-om mjesecu trudnoće.Dal to sve može biti od utrogestana jer moram ih uzimati 3x1 do 25,10 ili je to nešto drugo .E da usput imam problema i sa sttolicom.
Bok svima!
Moja punkcija danas bila neuspješna - u folikulu nije bilo stanice! Nisam ništa bolje niti očekivala, pogotovo jer sam bila dosta prehlađena ovih dana. Sljedeći ciklus naravno idem ponovo.
Dr. B želi da drugi puta dođem raspuštene kose jer sam do sada uvijek imala rep :lol: Kaže da će sigurno biti više uspjeha!
Sekice ~~~~~~~~~~~~ da bude lijepih folikula!
Monita ~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!
Svim čekalicama bete i curama u postupcima brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
rikiki - baš mi je žao :( . a naš dr.B je legenda :lol: :lol: .