I ja sam za Božić od njene kume dobila vreću od MTČ-a sa rukavima br.68 malo joj je veća i duža ali tak i treba biti da ima mjesta za nogice jer je strašno nemirna. Ima 7 mj. i mislim da će joj biti dobra veličina do godine dana
Printable View
I ja sam za Božić od njene kume dobila vreću od MTČ-a sa rukavima br.68 malo joj je veća i duža ali tak i treba biti da ima mjesta za nogice jer je strašno nemirna. Ima 7 mj. i mislim da će joj biti dobra veličina do godine dana
O super, znači da će mi taman biti dobra za poslije ljeta.
Toffifeee, a od koje dobi si bebu počela stavljati u vreću?
I mi imamo preveliku vrecu, pogotovo su mu rukavi preeedugacki pa mu ja rukice ne stavljam u rukave nego samo zakopcam do prsa i on zadovoljan!
Ja rukaviće podfrknem, a stavila sam ju u vreću čim je zazimilo jer se inače stalno otkriva, ja ju pokrijem , ona nogice frk u zrak i poplun dolje.
Veličina zavisi od same vreće. Naša vreća je veličine 90 (odnosno 90 cm) i mislim da smo ju prvi put koristili kada je imao cca mjesec dana. Bez rukava je tako da nemamo problema sa podfrkavanjem, a to što je dugačka nam nije smetalo.
ja svoju P. stavljam od jeseni u vreću.....prvo je bila u frotirnoj vreći od MTČ a sad je u debeloj vreći (sa rukavima ali ti rukavi se mogu skinuti tako da je ona trenutno bez rukava) i ok je. ona se inace ne koprca po krevetu, mirno spava, tko da joj je vreća ok. vreću smo kupili u quelle i odlična je (a i platili smo je 460kn!). veličina je 90 a mislim da čak imaju i veće.....
Ma kada sam pitala od koje dobi stavljate bebe u vreću za spavanje nisam mislila na godišnju dob, već dob starosti djeteta. Moja vreća za spavanje je zimska i veličine 68 a čini mi se da je to otprilike za dijete od oko 3 mjeseca pa nadalje. Kada će moja beba stasati za tu vreću već će biti proljeće pa se bojim da joj ne bude prevruće u njoj.
Da li se tek rođene bebe isto mogu stavljati u vreću?
P. se rodila u 3 mjesec i nisam je tada stavljala u vreću jer nije ni bilo potrebno, stavljam je oj jeseni a tada je imala 7 mjeseci, no da imam sad malo novorođenće, mislim da bi je stavila u vreću.....
Ok, hvala, znači može odmah.
Sve ovisi kako će beba rasti!Citiraj:
tito prvotno napisa
Moja E. sad ima 7. mjeseci i već je prešla 74 cm.
ako možeš mjenjat vreću mjenjaj za što veću jer je svejedno koliko je duga, neće u njoj hodat!
Mi smo od prvog dana u broju 86 i mislila sam da će joj bit do 2 godine ali kako sad stoje stvari morat ćemo do tad naći novu.
Mijenjat ću vreću tim više što sam dobila još jednu skorz malu.