imam prijateljice s bebama, ali su sve daleko od mene. naime, MM i ja smo se dogovorili da cemo sami nekako predeverati ti 40 dana. svi su mi savjetovali da si zovnem mamu, ali to je sad, u ovoj situaciji nemoguce. a i ne znam bas kako bismo nas dvije to... cudna je to kombinacija, mada bi u neku ruku bilo bolje, jer barem znam da se na nju mogu izderati, kad mi nesto nije pravo. a njegova mama- ne dolazi u obzir!!! iz prostog razloga sto nemam nikakvu namjeru da gusim svoje emocije, zato sto neko misli da je u pravu, a ja se ni najmanje ne slazem s tim... ne mora znaciti da ce to biti tako, ali ipak... postoje tu dvije njegove radne kolegice, koje su onako OK (obje imaju djecu), ali bojim ih se uznemiravati previse, mada u obje imam povjerenja... i onda ti neki kretenski obicaji... grozim ih se. misha mu, pa davno smo prestali zivjeti u plemenskim zajednicama i izvoditi kolektivne rituale. strah me je da cu "prevrnuti" i baciti shiz sa emocijama, a bojim se da on to nece moci podnijeti...Citiraj:
Felix prvotno napisa
najgore mi je sto sam sama u tom gradu. svi moji su predaleko/ manje daleko (svejedno nisu tu). i prijatelji i porodica.